Torbe – jesen/zima

23. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Torbe, Trendovi   //   No Comment

Torbe su jedan od najvažnijih aksesoara kojim žena može da se razmeće. Torba omogućava osobi da istakne svoju ličnost i stanje sopstvene ličnosti, osećaj za stil, dok su u isto vreme i funkcionalan detalj. Torbe nalaze ove jeseni novi jezik, vraćajući se u klasičan chick stajl sa trendi delovima dizajnera.1

 Jesen/zima 2011. vam donosi torbe sa kojima možete izabrati svoj stil i nositi ih non stop. Torbe napravljene od krzna, bilo stvarnog ili veštačkog pravi su pogodak i zauzimaju prvo mesto. Nekada davno krzno je bilo ograničeno i nalazilo se samo na odeći, najviše na kaputima i jaknama. Zatim je dostiglo vrhunac i pojavilo se na čizmama. Sada, krzno zauzima veliku ulogu ove jeseni i nalazi se na torbama.

2

Kažu da se moda ponavlja svakih nekoliko godina unazad. Ovo je istina u slučaju torbi, čim vidimo feminine torbu iz 1950-ih I 60-ih. Nežno i sofisticirano, krzno će vam dati stil u bilo kom outfitu.

3

Torbe preko ramena i torbe sa kopčama takođe su trend ove jeseni. Bez obzira na oblik torbi i bez obzira na boje – torba koju nose dečaci u školu, ili jedan od onih modela koji su bili u Vogu 70-ih, pa čak i ogormne torbe, sve su tako in. Boho-šik torba koja je ogromna i  plus sa resama savršen je primer koliko torbe  stvaraju modne krugove ove jeseni.

4

Torbe koje su u modi ove jeseni su vrlo avanturistički nastrojene, ali istovremeno šik i sofisticirane.

 

5

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka