TREND: Najbolje torbe za jesen

15. Oct. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Torbe, Trendovi   //   No Comment

Svake sezone torbe su izuzetno maštovite i nude se u ogromnom broju primeraka. Ništa neobično kada već svi znaju kako modnim kućama donose mnogo novca,  kako s druge strane kupcima mogu spasiti gotovo svaki image. Uz cipele, ženama su najomiljeniji predmet želja. Proizvode se u samo jednoj veličini i prilikom njihove kupovine nema razmišljanja o tome odgovara li vam veličina i kako će vam stajati. Torbe su izuzetno zahvalne i  one s dizajneriskim potpisom namenjene su baš svima. Naravno, sa dubljim novčanikom.


Bilo da vam naš izbor najzapaženijih modela torbi ove sezone posluži kao vodič za kupovinu istih (moraćete preko granice, jer ih kod nas uglavnom nema) ili kao inspiracija za pronalaženje slične, najvažniji predmet iz carstva kožne galanterije odaberite s posebnom pažnjom. Dok leti pod torbu prođe mnogo toga, jesen i zima su mnogi zahtevniji.


Nema mesta platnenim torbama, pa se sve svodi uglavnom na kožu. Preporučujemo pravu kožu, jer torba više nego i jedan drugi detalj ili odevni predmet mora izgledati skupo. Čak i ako nije tako. Dizajneri su u jesensko/zimskoj sezoni mnogo manje zaigrani nego leti, pa i dalje se nude zanimljiva i pre svega ženstvena rešenja. Predlažu torbe srednje veličine, a velikih ili ipak minijaturnih torbi gotovo da i nema.


Boje su uglavnom primirene, a od dekorativnih elemenata koriste razne perle i poludrago kamenje poput modne kuće Giambattista Valli koja već sezonama oduševljava, ili modne kuće Fendi, pravih majstora kad su torbe u pitanju. U skladu s imageom i stilom iste kuće i torbe su osvanule ušuškane u toplo krzno. Neki su ipak izuzetno poslovni poput Prade čija jednostavna torba vrlo lako može zasesti na listu najbolje dnevne torbe jesensko/zimske sezone.

 

Sledi galerija… uživajte!

 

 

 

 
 
 

 

Izvor : Moda.hr

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka