Pridružite se Avon-u, počinje Avon Voices

4. Dec. 2010.   //   Autor:   //   Lifestyle, Selebriti, Zanimljivosti   //   No Comment

default_news_picUkoliko još niste pregledale novi Avonov katalog,  ne znate o čemu je reč.  Avon voices je novi projekat povodom proslave 125. godišnjice kozmetičke kuće Avon. Avon voices je prva online globalna potražnja za pevačkim talentima među ženama. Pored ovoga na njihovom sajtu postoji još i takmičenje kompozitora za muške i ženske pesme. Avon poziva ljude iz više od 60 zemalja, zajedno sa svojih 6,2 miliona Avon Ladies, kako bi podstakli globalni muzički pokret.

Žiri je sastavljen od vodećih imena muzičke industrije iz celoga sveta i uključuje dobitnicu Grammyja Fergie, legendarnu kompozitorku Diane Warren, pevačicu i kompozitorku nominovanu za Grammy Natashu Bedingfield i rusku senzaciju Valeriyu.

 

 

  • Pevanje: žene su pozvane da učestvuju u online potrazi za talentovanim pevačicama biranjem jedne od odobrenih pesama čija lista se nalazi na AvonVoices.com i postavljanjem video zapisa za prijavu do 13. februara 2011. godine
  • Glasanje: Svi mogu biti lovci na talente i pozvati svoje prijatelje i poznanike sa talentom za pevanje da se uključe, gledati video zapise i glasati za svoje favorite. Od aprila do oktobra potraga će biti sužena četiri puta na temelju kombinacije online glasanja javnosti i ocena suda (prvih 200-tinjak kandidatkinja koje su svoje video zapise postavile na AvonVoices.com do 13. februara bira se u prvoj fazi takmičenja, a prvi službeni krug glasanja počinje 22. aprila 2011.).
  • Skladanje pesama: Žene i muškarci mogu učestvovati u takmičenju za kompozitore pesama pisanjem originalne pesme koja inspiriše, koja deli nadu i optimizam sa svetom. Ovo je drugi deo takmičenja koji započinje 20. maja 2011., a biće potrebno u prijavi poslati digitalni dokument i reči svoje pjesme na AvonVoices.com.

Sve daljne informacije možete naći na sajtu http://www.avonvoices.com/ , a u Srbiji na sajtu Avona, ovde.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka