Svečana obuća za najluđu noć

5. Dec. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća   //   No Comment

1

Svaka od žena voli da izgleda skockano od glave do pete. Naročito u vreme praznika kada krupnim koracima gazimo ka novoj godini. Ovim člankom počinjemo od obuće i predstavljamo neke od modela sandala, cipela i čizama nekoliko prestižnih kuća koje su se našoj redakciji učinile dovoljno luksuzne, interesantne i prikladne za najluđu noć. Akcenat je na ženstvenosti i ultimativnoj eleganciji te krećemo od kuće Valentino i predlažemo modele iz najnovije kolekcije za jesen zimu 2010/ 2011.

2

Crna boja obuće je uvek aktuelna, naročito ako je kombinovana sa ukrasima od sitnih perlica i šljokica koje daju svečaniji utisak. Ukoliko preferirate kožne sandale sa visokom petom Valentino nudi elegantni model u drap boji ukrašen velikim cvetom kreiranim od tila i rupičastog materijala iste drap boje, kao efektni i romantični ukras sandale.

3

4

Elegantne crne cipele i čizme predstavljene su u najnovijoj kolekciji obuće Lanvin FW2010/2011, kreirane su od kože i ukrašene kaišićima i veštačkim krznom. Akcenat ovogodišnje kolekcije je na platformama i visokim potpeticama. 

5

6

Dior kombinuje obuću i modne detalje i u novoj kolekciji obuće Dior FW 2010/2011 nudi ljubičasti model sa platformom i crnim trakama ukrojenim da istaknu nežne ženske gležnjeve. Uz ljubičastu cipelice savršeno se slaže ljubičasta torba Granville Bag, sa srebrnim privescima – logom brenda. Pored ljubičaste kombinacije Dior nudi i jednostavne ali vrlo elegantne cipele od crne kože i elegantne cipele sa visokom potpeticom Duo Pump iz kolekcije jesen zima 2010/2011 ukrašene zlatno-crnom piton štampom.

7

Za vrhunsku eleganciju tu je svakako Christian Louboutin sa novim modelima iz kolekcije Louboutin FW2010/ 2011. Modeli sa veoma visokim potpeticama i platformama (koje su ove godine gotovo preplavile tržište) sigurno će izgledati atraktivno uz raznovrsne modne kombinacije. Elegantne sandale kombinovane su od crnog laka sa glamuroznim svetlucavim materijalom, dok model od crne kože efektno izgleda ukrašen mašnicama.

8

9

Nismo zaboravili ljubitelje ekscentričnih modela i ovom prilikom biramo cipele i sandale iz najnovijih kolekcija kuća DSQuared2 i Alexander McQueen – FW 2010/2011. Kreatori DSQuared2 inspirisani su skeletom i dizajniraju jedinstvene modele koji štikle zamenjuju koštanim skeletima. Dostupni su raznovrsni modeli cipela i čizama u više boja i od različitih materijala jedinstveni po neobičnim potpeticama.

 

10

11

Kuća Alexander McQueen takođe nudi neobične modele za one koji žele da budu zapaženi. Sa modelima iz nove kolekcije nema govora da prođete neprimećeni, jer zlatni i srebrni ukrasi, cvetovi od metala, krila od perlica i pregršt cirkona i šljokica ove modele čine zaista jedinstvenim. Nadamo se da smo vam pomogli u izboru ili bar potakli na razmišljanje…

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka