Marc Jacobs cipele za proleće/leto

19. Feb. 2011.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Ljudi uvek imaju visoko mišljenje kada se radi o dizajneru Marc Jacobs-u, njegove cipele su fenomenalne i moderne. Marc Jacobs je talentovani modni dizajner koji je ponovo pokazao svoju originalnost i kreativne sposobnosti za kompilaciju cipela za proleće/leto 2011. godine. Cipele su jedan od najtraženijih, jer daju bogat i elegantan izgled. Za nadolazeću sezonu on je izabrao Vintage stajl i cela kolekcija deluje kao stimulans za najnoviju modu obuće i dizajnera.

 

marc_jacobs_shoes_summer_2011marc_jacobs_shoes_spring-summer_2011

 

 

Cipele su jedan od osnovnih komada celokupnog modnog outfita. Nošenje prave obuće će dati jedan veliki celokupan izgled i učiniće vašu odeću neverovatno sjajno. Sandale sa velikim platformama i visokim potpeticama su njegov izbor za sezonu proleće/leto 2011.

marc_jacobs_shoes_spring2011marc_jacobs_shoes_2011_summer

Drveni elementi pripadaju 70-im godinama, dok savremeni elementi pripadaju ovom modernom dobu. Ovi moderni elementi su zmijska koža, kaiševi i pernati dodaci.

marc_jacobs_shoes_2011

Cipele takođe imaju dodir cvetnih motiva, generalno kaže se da devojke vole da prikažu svoju feminističku prirodu nošenjem cvetnih motiva na obući.

Slike

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka