Sunčane naočare za proleće/leto

22. Apr. 2011.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Konačno je došlo vreme da sunčane naočare ugledaju svetlost dana! Iako njihova primarna uloga jeste da pruže zaštitu očima, ipak je vrlo važno da lepo izgledaju i odgovaraju obliku lica osobe koja ih nosi. Sunčane naočare koje su dizajneri spremili za proleće/leto 2011 izgledaju krajnje šik. Sve su, samo ne klasične. Ako je model običan, onda su u nekoj ludoj jarkoj boji i obrnuto. Spremni ste da ih nosite?

Kao sve moderne dame, ne možete propustiti da sebi priuštite nove sunčane naočare i tako ostanete u trendu. Izgled najnovijih modela teško da će ikoga ostaviti ravnodušnim! One štite, ulepšavanja, ali i uveseljavaju svojim neobičnim izgledom. Cene naočara vrhunskih dizajnera imaju višu cenu ali, kako tvrde tvorci, zaista vredi izdvojiti koju paru više.

suncane-naocare-prada

Sunčane naočare kakvim je Prada odlučila da nas obraduje podsećaju na modele naočara iz ’50-ih godina. Njihov mačkasti oblik daje potpuno novi izgled dami koja ih nosi. Namenjene su smelim zavodnicama koje su uvek spremne za akciju i nove izazove. Što se tiče oblika lica, ovaj model stoji gotovo svima. Ipak, ne kupujte ih „na slepo“, već ih obavezno probajte pre nego što date ne tako malu svotu novca.

suncane-naocare-naomi

Dolce&Gabbana konstantno šokiraju svojim upadljivim dezenima. Ni ovoga puta nije ništa drugačije. Sunčane naočare iz najnovije kolekcije uokvirene su animal printom sa kojim niko ne prolazi nezapažen. Iako takve, ipak ne izgledaju napadno i mogu se nositi uz najrazličitiju garderobu.

suncane-naocare-bvlgari

Bvlgari kolekcija je možda i najstilizovanija. Reč je o manje-više običnim oblicima, a akcenat je stavljen na drške koje idu iza ušiju. Vrlo originalno su ukrašene kristalčićima, pa zbog toga deluju elegantno i prefinjeno.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka