Bronzana boja i savršena koža čak i posle solarijuma!

13. Aug. 2011.   //   Autor:   //   Nega tela, Solarijum, Sunčanje   //   1 comment

Čak i u solarijumu je potrebno koristiti kreme za sunčanje, one uglavnom služe da biste dobili lepu boju, ali takođe hidriraju kožu tokom sunčanja u solarijumu.
U mnogim solarijumima je moguće kupiti kremice koje će vam koristiti za jedno mazanje, a njihova cena se u zavisnosti od solarijuma, kreće od 100 d0 200 dinara.
Mnogo jeftinije rešenje je krema koja podstiče tamnjenje i sa kojom ćete dobiti lepu bronzanu boju-Eveline tanning accelerator koja sadrži beta karoten i shea buter. Sadrzi i suntan accelerator, sastojak koji ubrzava proizvodnju melanina u koži i ubrzava potamnjivanje. Takođe ovaj preparat hidrira i ima zaštitini efekat. Ovu kremu možete kupiti u apoteci ili parfimeriji po ceni od oko 400 dinara,krema je od 150ml i trajaće vam mesecima.
Nakon sunčanja je najbolje koristiti preparate koji će je hidrirati i osvežiti. Oni sprečavaju ‘pucanje’  kože i omogućavaju da vam boja traje duže. Ako pored hidrantnih i obnavljajućih efekata kreme želiti da krema naglasi vašu bronzanu boju,savršena je avon after sun svetlucavi losion za posle sunčanja. Losion je zlatne boje, hidrira kožu i daje sjaj. Njegova cena se uglavnom kreće do 400 dinara.

Pored krema koje su neophodne da bi koža izgledala zdravo i sveže i nakon sunčanja u solarijum, korisne su i popularne beta bronz kapsule koje se piju nekoliko dana pre sunčanja, tokom sunčanja i posle. Služe da pripreme kožu za sunčanje, pospešuju dobijanje boje i održavaju boju.