Nail art trend proleće/leto

11. Mar. 2012.   //   Autor:   //   Moda, Nokti, Trendovi   //   No Comment

Promenite stil na svojim noktima sa najnovijim trendovima . Prikažite najbolji stil ove sezone. Razne vrste dizajna noktiju  možete napraviti sa lakoćom. Uzburkajte svu svoju maštu i eksperimentišite sa stilom koji želite . Postoje mnogi kreativni profesionalci koji mogu da vam daju ideju za veoma interesantan dizajn . Iskoristite sva svoja osećanja za Nail Art dizajn koji ćete koristiti . Vaš izgled će dobiti različite stilove . Godine 2012 , mnoge stvari koje možete da uradite , uključujući i kreativnost vašeg izgleda naročito  su kreativnost vaših noktiju, jer to svako prvo primeti na vama . Novi izgled će doneti više samopouzdanja .

Animal-Print-Nails-Art-DesignCool-Marbled-Nails-ArtGorgeous-Spphisticated-Nails-ArtMarbled-Effect-Nails-Art
Mermer efekat  Nail Art-a izgleda tako velik i daje osećaj sofisticiranosti  , iako za njegovu izradu nije neophodan  visok nivo veštine . Ključ za dobijanje savršenog mermernog efekata je da se mešaju dve kontrastne boje koji ističu smešu i dizajn . Najbolja stvar koju ste dobili od ovog mermernog efekata je da će izgledati bolje ako je napravljen asimetrični , tako da ne osećajte strah kada pokušate da kreirate dizajn mermernog efekata na vašim noktima sa mešavinom dve kontrastne boje .

Nail-Art-Ideas-Summer-2012Cool-Verace-Inspired-Nail-Art-2012Marbled-Nail-Art-DesignNail-Art-Design-Summer-2012
Čipke i životinjski print mogu da učine da vaši nokti izgledaju tako hrabaro i slatko . Cool boja i životinjski print dizajn inspirisan Versace kolekcijom za H & M aksesoare . Nail art sa cvetnim dizajnom je karakterističan za ženstvene  žene . U kombinaciji sa mekim bojama koje će učiniti da izgledaju primamljivo . Ne plašite se da eksperimentišete promenom stila na noktima .

Pastel-Nails-Art-2012Pastel-Nail-Art-Design
Pastelne boje nikada neće biti zaboravljene za leto , tako da izaberite vaš omiljeni pastelni ton za leto. Pastel cveće , pruge ili druge nijanse boje to će u velikoj meri doprineti vašoj  pojavi , ali morate da se usudite  da ih pomešate i  samo tako se slažu i stvaraju toplu boju u skladu sa vašom ličnosti .Stylish-Nail-Art-Designs-2012

Water-Nail-Art-2012

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka