Modni trendovi za more

2. May. 2012.   //   Autor:   //   Kupaći kostimi, Moda, Trendovi   //   No Comment

Ono što se nosi na ulici apsolvirano je od sezone do sezone. Leto je bliže nego što se čini, pa bi tako trebalo da razmišljate i o tome u kakvom ćete kupaćem kostimu zablistati

news_12180

 

Centralna manifestacija za prezentaciju kupaćih kostima, mode za plažu i donjeg veša Moud siti (Mode City) biće održana od 7 – 9. jula u Parizu. Kao najavu manifestacije, organizatori su otkrili koji su to trendovi koji će vladati na plažama tokom leta 2012.
1. INSPIRISANO 90-TIM
Sa ulične mode, fascinacija 90-tim godinama XX veka seli se i na područje kupaćih kostima. Ovo bi značilo kolorit širokog raspona, kao i mnoštvo dezena – od floralnih, preko tufni do životinjskih. Među bojama vladaju limun žuta, neonsko plava, ciklama i crvena.
2. PIN-AP
Tpičan vintidž izgled sa postera iz perioda pre i posle Drugog svetskog rata. Dakle, dvodelni komadi sa visokim strukom i korpama, dezenima kao što su pruge ili tufne, detaljima kao što su nabori i karneri i trouglastim bretelama koje se vezuju iza vrata.

3. JEDNODELNI KOSTIMI ILI TOPOVI KAO TRAKE
Žene koje imaju nešto da sakriju na plaži biće jednako i trendi jer su jednodelni kupaći kostimi apsolutni modni imperativ ove sezone. Takođe, dobro su došli i elastični, ravno sečeni gornji delovi poput kratkih majica.
4. ODEĆA PREKO KOSTIMA
Modne kuće se utrkuju koja će ponuditi zanimljivije kolekcije odeće koja se nosi na putu do i od plaže. Tako je potrebno imati bar neki od ovih komada: široku bluzu/tuniku od tananog pamučnog platna, lepršaviu tuniku ili vrećaste, lagane pantalone .

Evo kako je plažnu sezonu 2012. predstavila dizajnerka Dolores Kortez na Njojorškoj Nedelji mode.


A evo kakvu viziju ima modna kuća Akva di Lara

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka