Make up trendovi za proleće – Make up i obrve

20. Jan. 2015.   //   Autor:   //   Make-up, Trendovi   //   No Comment

Prirodno, kreativno i pomalo ekscentrično…

 

11242_big

 

Neki od make up trendova za proleće 2015.-te već su viđeni, dok će vas neki svojom kreativom, izgledom i bojama sigurno oduševiti. Govorimo o trendu popularnih obrva, koje su sada in vrlo naglašene, ali i u bojama poput roze i plave. Kreativne linije na očima oduševiće one koji imaju hrabrosti za nešto odvažnije, dok je prirodan i plavi make up uvek popularan za sve prilike. Takođe, ovu sezonu obeležiće cat eyes – igra olovkom za oči i eyelinerom za stvaranje mačjih očiju i izgleda (Givenchy, John Galliano, Jean Pierre Braganza). Uz plavu boju sada je u igri i ljubičasta (mauve) koja je po nekima idealno za svakodnevno nošenje i vrlo minimalistička. Spomenućemo i usne koje ostaju verne svestranoj boji – crvena i berry cherry.
Make up i obrve

Prirodan make up

Nijedna šminka se ne može uporediti sa savršenim izgledom bez šminke. Upravo tome su se posvetili neki modni kreatori koji stavljaju fokus na prirodnu lepotu, to jest na minimalizam šminke. Nijanse su većinom identične kao koža modela, a ovakve primere donose: Donna Karan, Gucci, Alberta Ferretti, Altuzarra, Victoria Beckham, Alexander Wang, Thakoon…

Make up spring prirodno1Ekscentrične obrve

Eksperimentisanje s obrvama itekako je naglašeno u sezoni proleće 2015. Trendovi su zaista inovativni jer prikazuju ono neočekivano i nesvakidašnje poput piercinga po celim obrvama, zatim bojanje u pastelne boje poput roze i plave, kao i apstraktne linije olovke za oči iznad obrva. Pogledajte kod: Betsey Johnson, Givenchy, Giambattista Valli, Rodarte, Badgley Mishcka, Prada, Vivienne Westwood.

Ekscentrične obrve spring2015
Badgley Mischka - Runway - Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2015
O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka