Trend sezone: Bomber jakna

16. Feb. 2016.   //   Autor:   //   Moda, Odeća, Trendovi   //   No Comment

Bomber jakne se ove sezone vraćaju u svet mode.

Svilene, glatke, obložene, metalik, u tradicionalnim bojama ili u veoma jarkim bojama, bomber jakne su ultimativni odevni komad koji morate imate u svom ormaru.

Pored trendova 70-ih, moda 90-ih i dalje je na snazi. Bomber jakne smo videli na revijama velikih dizajnera, a mnogi high-street brendovi predlažu bomber jakne u svojim prolećnim kolekcijama. Možete ih naći u ponudi brendova Stradivarius, Topshop, Zara, Mango i Asos, između ostalih, i u veoma različitim verzijama.

Kao što smo rekli, ovog proleća možete nositi bomber jakne u bilo kojoj prilici. One imaju tu moć da se sjajno uklope uz kežual kombinacije, elegantne, svedene…Naravno važno je izabrati odgovarajuću bomber jaknu. One su ove sezone lepše nego ikada, sa metalik sjajem, sa maštovitim uzorcima, od pamuka, svile, antilopa u nijansama crne, ili spektakularne boje fuksije.

Ako izaberete svetlucavu bomber jaknu možete je kombinovati sa slip haljinom, na primer, ili haljinom sa prugastim obrascima. Ako se odlučite za bomber jakne u jarkim bojama sigurno ćete privući svačiju pažnju, tako da ostatak odeće može biti diskretan.

U našoj galeriji smo napravila izbor različitih vrsta bomber jakni tako da možete videti kakve modele su brendovi predstavili u njihovim kolekcijama.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka