Ivatherm kozmetika – recenzija proizvoda

8. Jan. 2017.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Recenzije   //   No Comment

U prethodnom periodu sam dobila priliku da isprobam proizvode Ivatherm kozmetike, i nakon nekoliko meseci korišćenja istih želela sam da podelim sa vama utiske o njima.

Pre svega, želela bih da se zahvalim Suzani iz Ivatherm-a na proizvodima koje sam dobila na testiranje.

Kao što vidite na slici, probala sam micelarnu vodu, losion za telo, gel za čišćenje lica, kremu za matiranje lica, anti-age kremu za lice, hidratatnu kremu za lice i tečni puder. Kod svih proizvoda moram da pohvalim ambalažu proizvoda, jer je jako kvalitetna i veoma lepo dizajnerski urađena. U nastavku pročitajte malo više o svakom od proizvoda.

 

  1. UNA Anti-aging krema za lice

Ovu kremu za bore sam koristila svako veče na predelu vrata i čela, pošto tamo imam vidljivih bora. Brzo se upija i kožu ostavlja jako glatkom. Nisam imala nikakve iritacije i slično, tako da ova krema odgovara mojoj koži koja je normalna ka suvoj. Hidrira kožu, i moram naglasiti da je potrebno jako malo proizvoda, bočica ima 50 ml tako da ću ga još dugo koristiti. Više o sastavu kreme možete pročitati na ovom linku, a možete je poručiti online preko ovog linka. Trenutno je ova krema na popustu 20%.

 

 

 

 

 

 

2. Micelarni losion

 

Ne moram da vam kažem koliko su micelarne vode postale svačija svakodnevna rutina čišćenja lica. Najbolje i najbrže sredstvo za čišćenje šminke i nečistoća sa lica. Vrlo je blaga, neutralnog mirisa,  kožu ostavlja hidratatnom, i što je najvažnije osećate da je vaše lice potpuno očišćeno.

Ova micelarna voda je za svačiji tip kože, najviše odgovara dehidriranoj i osetljivoj koži, a takođe postoji Rosederm micelarni losion protiv crvenila koji ćete naći na sajtu http://www.goodwillshop.rs/ . Na ovom sajtu ćete naći i ostale proizvode Ivatherm kozmetike, koje kada izaberete tip svoje kože, lepo vidite koji proizvodi vam odgovaraju.

Više o sastavu Ivatherm micelarne vode pogledajte na ovom linku, a  možete je poručiti ovde.

3.IVAPUR MAT matirajuća krema

Ova matirajuća krema je meni odlična kao prajmer tj. podloga pre šminkanja. Kožu ostavlja glatkom i matirajućom. Koristim je svaki dan na području T zone, jer mi je ona uvek najmasnija, a ova krema odlično uklanja višak sebuma. Kao što vidite na slici, tek kada se nanese je bele boje, ali kasnije kada upije ne ostavlja bele tragove na licu, i tečni puder se odlično upija preko nje. Možete je koristiti uveče na čistom licu pre spavanja, ukoliko imate jako masnu kožu lica. Više o proizvodu pročitajte ovde, a možete je kupiti preko online shopa na ovom linku.

 

 

 

 

4. IVAHIDRA+ Gel za čišćenje

Ovaj gel za ćišćenje lica je namenjen za suvu i osetljivu kožu lica. Pošto ja imam normalnu ka suvoj ovaj gel mi odgovara savršeno. Koristim ga svako veče za čišćenje lica i stvarno je fenomenalan, pokvasim lice, utrljam malo u rukama da bih stvorila penu i onda nanosim na lice, i kada isperem lice je jako glatko i imate osećaj da je skroz čisto. Napominjem da ga nanosim na lice na kojem je šminka od celog dana, i bez problema skine tečni puder i sve ostale proizvode. Treba izbegavati područje oko očiju. Više o sastavu i nameni proizvoda ćete naći na ovom linku, a možete ga poručiti sa ovog.

 

 

 

 

5.Aquafil light krema

Aquafil light krema je namenjena za intenzivnu hidrataciju osetljive, dehidrirane normalne i mešovite kože. Koristim je svako veče i ujutru na očišćeno lice, takođe je odlična podloga za make-up. Pakovanje je u staklenoj ambalaži, i sadrži 50ml. Ovu kremu preporučujem da probate, jer je odlična za negu lica i dobra je kao podloga za šminku, dakle imate više namena ove kreme.

 

 

 

 

 

 

6.Joviale tečni puder

JOVIALE tečni puder je prirodan i dugotrajan puder koji besprekorno prekriva i daje satenski izgled koži. Lagana tekstura besprekorno prekriva, omogućava lako ravnomerno nanošenje, koriguje nepravilnosti i boju kože. JOVIALE formula je bogata aktivnim hidratantnim sastojcima, ne sadrži paraben niti parfem, i ima 100% mineralne pigmente. Lepo je podnosi i najosetljivija koža, štiti kožu od zagađenja, iznenadnih promena u temperaturi, dehidratacije i štetnih uticaja ultravioletnih zraka.

Kao što vidite na slici formula ovog pudera je gusta, ali se blenda savršeno i sa beauty blenderom i sa četkama za nanošenje pudera. Krajnji izgled je fantastičan, nakon setovanja lica kamenim ili puderom u prahu, ne uvlači se u borice na koži.  Ima SPF 25 tako da je odlično što ima i zaštitu od sunčevih zraka. Imate toplu preporuku da probate ovaj tečni puder, postoje tri nijanse pa izaberite jednu za sebe na ovom linku.

 

7.MULTI-PERFORMANCE Hidratantna krema za telo

Hidratantna krema za telo sa emolijentima i nemasnom teksturom trenutno pruža udobnost i pomaže u borbi protiv starenja kože. Emolijentna krema koja hidrira, hrani i umiruje iritiranu, suvu i veoma suvu kožu. Složena kombinacija hidroksi keramida, hijaluronske kiseline i masnih kiselina određuje regenerativno, filmogeno, obnavljajuće dejstvo koje omogućava neophodan unos vitamina. Proizvod ne sadrži paraben.Naneti na čistu kožu ujutru i uveče, više na suve i veoma suve delove tela.

Više o sastavu kreme pročitajte ovde.

 

 

 

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka