Utisci o Ingrid kozmetici

25. Sep. 2016.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up, Recenzije   //   No Comment

Pre par godina sam počela da primećujem Ingrid šminku. Prvenstveno sam je kupila jer je bila (a i dalje je) cenovno pristupačna. Ove godine sam primetila na Ingrid polici šminke proizvode koje svakodnevno koristim, pa sam iz tog razloga kupila više proizvoda da isprobam. Pazarila sam BB all in one kremu za lice, Mineral silk&lift kameni puder, Transluscent loose powder, jedno rumenilo i senku za oči.


p60917-115647

Kod svih proizvoda pakovanja mi se veoma sviđaju, i vrlo su kvalitetna.

BB krema koju sam probala je u nijansi broj 1, najsvetlijoj koja postoji, i skoro sam je potrošila. Na mojoj suvoj koži lica, sa masnijom T-zonom meni je odlično radila posao. Hidrira mi lice, ima blagu pokrivnu moć i lepo se upija na licu.

p60917-115658

Mineralni puder za matiranje lica mi je fenomenalan. Matira lepo lice i plus ima dodatnu pokrivnu moć. Ovaj proizvod me je iznenadio koliko je kvalitetan i bar mom licu odlično odgovara.

p60917-115738

Trenslucent loose puder je takođe dobar, njega sam probala za setovanje celog lica i posebno samo za setovanje korektora ispod očiju. Takođe savršeno matira lice, ne ostavlja bele tragove ni pečate po licu. Odličan proizvod.

p60917-115802

Što se tiče proizvoda za matiranje ne mogu da kažem koliko ostaju na licu, meni jesu ceo dan, ali sam preko oba proizvoda koristila fiksator šminke.

Što se tiče rumenila moje je u nijansi br.10 i ima malo blagog šimera. Pigmentacija je malo slabija, ali to mi se sviđa , jer može lepo da se nadograđuje na obrazima s obzirom da rumenilo ne treba jako da se vidi.

p60917-115821

Plavo-siva senka sa dosta šljokica u sebi je takođe dobar proizvod, ne trusi se, lepo se blenda na kapcima.

p60917-115838

Sve u svemu ja sam prezadovoljna sa Ingrid proizvodima, koje sam probala do sada.

Za sada nema da se kupe u većim drogerijama kao što su Lilly i DM, i ako ne znate gde ima da se kupi Ingrid kozmetika u vašem gradu, možete je poručiti online sa sajta http://www.kozmetikaiparfemi.rs/. Tu imate sve njihove proizvode u svim nijansama i kratkim opisom kao i cene proizvoda.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka