Maybelline prolećna kolekcija 2019.godine

9. Jan. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Izabrani, Kozmetika, Make-up   //   No Comment

Maybelline Total Temptation maskara je sada dostupna i u novoj nijansi koje se zove Rich Cocoa Brown! To zvuči super u teoriji, ali braon maskara na braon očima baš i ne izgleda toliko intenzivno kao crna.

Ova kolekcija takođe ima dve nove mini palete pod nazivom Diamond District City Mini Palettes. Novi Maybelline City Bronzer će izgleda pokupiti svu slavu. On je originalno mogao da se nabavi samo preko Walmart i Amazon sajtova, ali ovog proleća konačno dolazi u drogerije.

Pravi dragulj Maybelline rane prolećne kolekcije za proleće 2019 je nova Snapscara,   koja je nazvana po tome što se skida u jednom potezu. Obećava postojanost na trepavicama i produžavanje istih, ali i da se skida samo sa vodom na kraju dana.

Obožavaoci Studio Collection linije će se obradovati novom Maybelinne Tattoo Studio Brow Pomade Eyebrow koja sada ima 6 nijansi i formula je vodootporna sa mat finišom, isto kao i novi ajlajner Tattoo Studio Sharpenable Gel Liner. Izgleda da će i Maybelline Lash Sensational Boosting Serum  takođe biti tražen ovog proleća, jer će moći da se nabavi i u našim drogerijama! Formula obećava da će obezbediti punije obrve već za 4 nedelje nanošenja seruma.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka