Noviteti u 2019.godini u svetu lepote koje trebate probati

11. Jan. 2019.   //   Autor:   //   Kozmetika, Lepota & Nega, Make-up   //   No Comment

Mislili smo da je prošla godina imala najbolje kolekcije, ali i ove godine se pripremaju noviteti u svetu dekorative i preparative. U nastavku ćete saznati koji su to novi proizvodi u nezi kože, puderi, nezi kose i još mnogo toga od brendova među kojima su Kheils, Shiseido, Clinique, Pantene, and Make Up For Ever. Čak i obični svakodnevni proizvodi koje koristimo dobijaju novu verziju. Pomislite na korektor koji se sam setuje, a ne uvlači se u bore i na noćnu kremu koja daje novo značenje spavanju sa maskom.

Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer

Setovanje korektora ispod očiju će ostati u 2018. godini. Najnoviji proizvod bestselera iz linije Ultra HD (zamena originalnom Ultra HD korektoru) je
Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer koji ne mora da se setuje, zahvaljujući jedinstvenim aminokiselinama odmah prijanjaju u kožu, ne mrdajući do 12 sati bez pucanja i uvlačenja u bore oko očiju. Paleta od 22 nijanse je bonus.

Cena: 28 dolara (dostupno sada)

Obožavaoci Dove proizvoda će se obradovati novom proizvodu.

Reč je o dezodoransu sa 0 % aluminijuma, koji takođe nema i alkohola, a ono po čemu je Dove najpoznaziji ostaje nepromenjeno. Četvrtina hidratacije, plus glicerin da sačuva kožu ispod pazuha mekom i hidratantnom, sprečava znojenje i obećava 24 sata zaštite od neprijatnih mirisa.

Dostupno tokom januara


Clinique iD

Personalizovani proizvodi u lepoti se nastavljaju i u 2019. godini.
Clinique iD linija za hidrataciju je imala najpopularniji prizvod 2010.godine
Dramatically Different Moisturizer losione. Ove godine izlazi potpuno nova formula koja se sastoji od tri koraka. Prvi je da izaberete jednu od 3 hidratantne kreme, u zavisnosti koliko vam je koža dehidrirana. Drugi je da izaberete jedan od 5 aktivnih koncetrata i tako se fokusirate na specifičan deo lica. Treći korak je da cele godine uživate u blistavosti svoje kože.

Cena 39 dolara (dostupno sada)


Beautyblender Re-Dew Set & Refresh Spray
Od brenda koji je ima najpoznatije make-up aplikatore svih vremena (osvajali su nagradu za Najbolji beauty proizvod par godina unazad) dolazi sprej za lice u vidu čistača za lice, koji obećava da se u jednom potezu skine sav make-up. Dvofazna struktura u kombinaciji hijaluronske kiseline i antioksidantne vode sa uljem mleka, kada se naprska na lice daje dovoljnu količinu hidratacije da “istopi” svu šminku sa lica.

Cena 32 dolara (dostupno tokom januara)

Shiseido Ultimune Amplifying Night Mask
Jedna pakovanje ovog seruma brenda Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate se prodaje na svakih 13 sekundi u celom svetu, i ova maska se preporučuje da se koristi uz gore pomenuti najprodavaniji serum.

Cena 37 dolara za 6 kom (dostupno tokom januara)

Kiehl’s Ultra Facial Cream
Najpoznatija krema za lice dobija novu formulu, koja će u potpunosti biti bez parabena. Naime, brend je najavio da će svi njihovi proizvodi do kraja 2019. godine, takođe biti bez parabena.

Cena 30 dolara (dostupno sada)

Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation
Ekstrakt perli u ovom puderu koji ima srednje do potpunu pokrivnu moć pomaže da vašoj koži pruži instant svežinu, bez obzira da li sedite preko puta jakog svetla za snimanje ili pod žutim svetlom u kancelariji. Ali tu ne staju, laka hidratantna formula koja je dostupna u 30 nijansi sada obećava postojanost do 15 sati, pružajući koži blistav izgled i hidrataciju.

Cena 48 dolara (dostupno tokom januara)

Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick
Ovaj proizvod za više namena je prvi put viđen na Chanel-ovoj prolećnoj reviji za sezonu proleće 2019.godine, i od tada se čeka njegovo lansiranje. Kreiran od strane Chanel make up artistkinje Lucia Pica, ovaj glow stik postoji u dve nijanse. Prva nijansa pod nazivom Transparent daje blaži hajlajt, a druga Sculpting je savršeno pigmentovana za ekstra sjaj. Oba stika su multifunkcionalna jer se mogu nanositi pre pudera, posle pudera, na oči, obraze i usne.

Cena 45 dolara (dostupno sada)

Maybelline New York Snapscara

Cena 6 dolara (dostupno sada)

Benefit Roller Liner
Za savršeno prave, precizne linije novi Benefitov ajlajner koji postoji u mat braon i crnoj nijansi bi mogao da bude novi omiljeni proizvod, pored poznate Benefit Roller Lash maskare. Kada se setuje obećava postojanost do 24 časa, bukvalno dok odlučite da ga skinete same.

Cena 22 dolara (dostupno sada)

Dior Lip Glow To The Max
Dior Lip Glow To The Max je isti kao voljeni Lip Glow, ali sada sa novim sočnim izgledom i sa više pigmentacije. Izaberite svoj omiljeni sjaj između sedam različitih nijansi, 5 sa sjajnim završetkom, a dva ostavljaju holografski sjaj.

Cena 34 dolara (dostupno sada)

Pantene Intense Rescue Shots
Znate kako sve Brazilke imaju divnu kosu? Ovaj proizvod je verovatno zaslužan za to. Jedan od najpopularnijih tretmana za kosu u Brazilu Pantene Intense Rescue Shots biće dostupan i u drugim državama. Svaka ampula je puna lipidima i pro-vitaminom B5, glicerinom koji direktno utiču na oštećene delove kose, kao i na veći volumen i sjaj. Ova ampula se koristi tako što se jednom nedeljno umasira od korena do kraja kose, ostavi minut da odstoji, a zatim se ispere proizvod iz kose.

Cena 5 dolara za tri ampule (dostupno sada)

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka