Novi tečni korektori TOUCH UP PRO od Aure u drogerijama

29. Jan. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up   //   No Comment

Aura je uvrstila novu formulu u svoju kolekciju, pročitajte opis sa sajta: Tečni korektor visoke pokrivne moći – savršeno prekriva i kamuflira sve nepravilnosti na koži. Namenjen je i prekrivanju podočanjaka i ostalih nepravilnosti na okoloočnom području.
Idealan je i za nadogradnju tečnog pudera (na predelima lica gde želimo da pojačamo pokrivenost, dodajemo korektor u tankom sloju).

Izuzetno kremasta i elastična tekstura – zbog svoje lagane teksture Touch up PRO ne uvlači u pore i bore i ne deluje suvo i teško. Baš naprotiv, zbog svog sastava povećava osećaj hidratacije na koži. Potrebna je mala količina proizvoda da se postigne savršen rezulatat. Dugotrajan mat finiš.
Savršeno se stapa sa kožom i izuzetno se lagano blenduje sadrži emolijente koji dodatno utiču na to da koža bude svilenkasto glatka odmah nakon aplikacije. Specijalno kreiran oblik aplikatora i tečna formula čine nanošenje korektora još jednostavnijim i bržim.
Touch up PRO može savršeno poslužiti i kao proizvod za konturisanje – nijanse 088 Mocha i 099 Cacao kreirane i za naglašavanje kontura lica.
U ponudi 9 boja
.

Cena je 649,00 dinara a možete ga poručiti sa Aurinog online shopa, ili ga pronaći u drogerijama.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka