Makeup Revolution noviteti dostupni kod nas

19. Feb. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up   //   No Comment

Makeup Revolution je britanski brend koji je u proteklih nekoliko godina na Instagramu stekao svetsku pažnju. Isprva, to je bilo uglavnom zbog njihovih mnogobrojnih kopija vrhunskih paleta senki i ostale šminke. Međutim, oni sada sve više počinju da dobijaju više priznanja kao svoj brend. Definitivno imaju svoje mesto u koferu za šminkanje svakog šminkera, jer su pristupačni i imaju ludu količinu proizvoda i raznolikosti. Donja lista sadrži 6 trenutno najpopularnijih proizvoda iz brenda Makeup Revolution, a svi koštaju manje od 1000 dinara, savršeno ako želite da eksperimentišete sa šminkom, bez trošenja velike sume novca.

1. Fast Base Stick Foundation

Ovaj puder u stiku je izazvao mnogo pažnje kada je prvi put izašao prošle godine, jer je upoređen sa puderom u stiku brenda Anastazije Beverli Hils. Dolazi u 12 nijansi i savršen je ako tražite podlogu koja nije teška na licu, ali i dalje daje veoma dobru pokrivenost. Cena je 720 dinara.
Možete ga poručiti online na sajtu Alexandar Cosmetics.

2. Conceal and Define Full Coverage Concealer

Ovaj korektor je još jedna kopija, najomiljeniji korektor je upoređen sa Tarte Shape Tape Concealer-om i zaista ga Beauty Youtube zajednica voli. Ne šalim se kada kažem da je najbolji korektor koji sam koristila u svom životu. Bilo je veoma lako naći moju nijansu, i to je savršen korektor za ljude poput mene koji imaju suvlje područje ispod očiju. Stvarno radi ono što treba da radi, a to je prikrivanje nedostataka i poboljšanje izgleda vaše kože. Dostupan je u 12 nijansi.
Možete ga poručiti online na sajtu Alexandar Cosmetics.

3. Liquid Highlighter

Ovaj tečni highlighter je ultimativni go-to kada želite dodatni sjajni izgled šminke. Dolazi u sedam boja (postoji čak i jedno ime pod nazivom Unicorn Eliksir!) I to za manje od hiljadu dinara, svakako je dobra opcija da razmotrite da li prisustvujete nekom posebnom događaju i želite da izgledate najbolje što možete.
Dostupan je u 12 nijansi, cena je 875 dinara.
Možete ga poručiti online na sajtu Alexandar Cosmetics.

4. Strobe Highlighter

Još jedan highlighter koji je voljen je strobing highlighter, koji dolazi u osam neverovatnih nijansi i prodaje se po ceni od 550 din. Sve nijanse su veoma raznovrsne, od klasičnog beličastog sjaja do tamno ljubičastih nijansi, tako da su velike šanse da ćete naći savršenu nijansu! Možete ga poručiti online na sajtu Alexandar Cosmetics.

5. Jewel Jelly Highlighter

Još jedna nova vrsta hajlajta, želatinasta tekstura je novo izdanje koje dolazi u zlatnoj, srebrnoj i ružičastoj nijansi. Ovaj hajlajt ima originalnu strukturu nalik na gel, i u zavisnosti od vašeg ukusa, možete da ga iskoristite do veoma blistavog efekta, ili možete ići na prirodniji izgled koristeći malo manje proizvoda.
Cena je 810 dinara.
Možete ga poručiti online na sajtu Alexandar Cosmetics.

6. Jewel Lip Topper

Deo kolekcije Jewel, ovaj toper za usne dolazi u tri nijanse i deluje kao savršeni završni sloj za usne koji se dodaje na bilo koji ruž. To je sjajan i suptilan način da se doda malo sjaja na mat usne. Cena je 360 dinara.
Možete ga poručiti online na sajtu Alexandar Cosmetics.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka