Stiže zamena za Urban Decay Naked paletu

18. Feb. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up   //   No Comment

Kada je Urban Decay objavio da će prestati sa pravljenjem svoje originalne Naked palete (tj. najpoznatije palete šminke na svetu), ubrzo su krenule panične kupovine u pokušaju da se kupi paleta dok ne dođe do iznenadnog povlačenja sa štandova.

Ali, Urban Decay je upravo otkrio novi paletu koja će biti zamena za Naked paletu. Novu paletu pod nazivom Naked Reloaded dizajnirala je Vende Zomnir, ista žena koja je dizajnirala i original, i koja je uzela deset godina povratnih informacija od prvobitnog lansiranja u svojoj novoj kreaciji. Ona je primetila da ljudi beže od određenih nijansi mnogo brže od drugih – obično su to neutralne, osnovne boje. Za Naked Reloaded, Vende je dizajnirala četiri veća pana za najpopularnije nijanse, što znači da prelazne boje neće ponestati pre nego što iskoristite ostale.

Sami tonovi su prilično slični originalnoj paleti – neutralne nijanse, nijanse čokolade i karamele – ali tu je i malo od breskvastih nijansi. Takođe uz novu paletu više nema četkice za nanošenje senke kao što je slučaj sa originalom i sa ostalim Naked paletama. Saznali smo da je obrazloženje odluke zašto nema četkice značilo prostor za više omiljenih pigmenata – za istu cenu.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka