Puma x Maybelline limitirana kolekcija šminke

21. Feb. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up   //   No Comment

Tradicija je da započinjemo novu godinu sa obećanjem da ćemo češće da vežbamo. Nova kolaboracija brenda Maybelline New York i Puma vam može pomoći u tom obećanju. Ako volite da se šminkate, možete to i za teretanu sa novim limitiranim proizvodima od Maybelline-a koji obećavaju postojanost i izdržljivost tokom i nakon vežbanja. Nema ništa loše u tome što ne želimo da izgledamo kao da nas je poplava izbacila u teretani. Moto ove kampanje je taj što spaja lepotu, modu i sport u jedno. Zaštitno lice ove kampanje je Adriana Lima. Više o kampanji i o samim proizvodima možete saznati na oficijalnom sajtu Maybelline brenda.

Poseduje pet proizvoda, od kojih dva dolaze u više nijansi, a svi dolaze u elegantnom pakovanju sa prepoznatljivim Puma logotipom. Maybelline obećava da je kolekcija “formulisana sa tehnologijom visoke izdržljivosti i izuzetno zasićenom bojom”, a to je posebno očigledno u pet novih nijansi SuperStay tečnog mat ruža za usne pod nazivima Epic, Fearless,
Fierce, Unapologetic i Unstoppable.

Puma Maybelline kolekcija šminke ima i četiri Matte + Metallic Eye Duo Sticks koje ustvari daju do osam nijansi, zahvaljujući proizvodu sa obe strane kremastog stika.

Kremasti stik Colo + Gloss Face Duo Stick je takođe proizvod dva-u-jednom, predstavljen kao jednostavan za korišćenje krem štapić koji je podeljen na dva dela jedan za posvetljivanje i nijanse bobičastog voća, savršene za upotrebu kao sjajno rumenilo.

Kolekcija takođe ima i vodootpornu maskaru, kao i kameni hajlajter. Proizvodi su dostupni u Dm i Lilly drogerijama. Pogledajte cene i kako ih možete poručiti sa Lilly-jevog online shopa.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka