Golden Rose noviteti

1. Mar. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up, Noviteti   //   No Comment

Drogerijski brend Golden Rose ima novu kolekciju, koja uskoro stiže na police u drogerije. Kolekcija sadrži mini proizvode pod nazivom So cute, što nije loše zbog putovanja i roka trajanja istih.

U kolekciji dolaze dve nove palete pod nazivom City Style Face & Eye Palette u nijansi 01 Warm Nudes i 02 Smokey.
Sadrži 1 rumenilo, 1 bronzer i 1 highlighter i 9 senki sa mat, bisernim i svetlucavim završnicama. Obe palete imaju kompatibilne opcije za savršen make-up za oči i lice. Dugotrajna i snažno pigmentovana formula lako klizi i pogodna je za sve tonove kože. Za šarmantnu šminku sve što vam treba imate u ovim paletama. Cena će biti 1118 dinara.

Sledeći su sjajevi za usne pod nazivom Vinyl Gloss High Shine Lipgloss koji postoje u 12 nijansi. Ekstremni sjaj za usne sa mekanim aplikatorom koji lako oblaže usne intenzivnom bojom boje i traje satima. Njegova visoko pigmentovana formula sa podsećanjem na gel na usnama daje ekstremno sjajan izgled i punu pokrivenost usana. Cena 387 dinara.

Sledeći je tečni korektor So Cute Liquid Concealer. Korektor prekriva mrlje, osvetljava područje oko očiju i naglašava ih sa 4 alternative boje. Cena će biti 170 dinara.

Ajlajner So Cute Matte&Deep Black. Njegova visoka pigmentovana crna formula koja sadrži jojoba maslac stvara duboki mat crni finiš za impresivan izgled tokom celog dana. Cena 194 dinara.

I za kraj 3 srne maskare sa različitim četkicama i namenama. Nazivi su
So Cute High Definition Volume & Intense Black za crveno pakovanje, So Cute Intense Volume Definition & Lift Up za zeleno pakovanje i So Cute Full Body Volume Length & Curl za roze pakovanje.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka