TheBalm Meet Matt(e) Nude paleta – recenzija

3. Feb. 2017.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up, Recenzije   //   No Comment

Danas želim da Vas upoznam sa brendom The Balm (koji odnedavno ima da se kupi i u Srbiji) i sa njihovom paletom mat senki za oči pod nazivom Meet Matt(e) Nude. Kao što sam naziv i kaže u paleti su svi nude tonovi koji su potpuno mat. U paleti ima 9 različitih senki od kojih svaka ima cca 2,8 g po panu, a cela paleta teži 25,5 grama. Brend The Balm je poznat po svojim originalnim i unikatnim retro ambalažama. Ova paleta je u  kartonskom pakovanju koje se zatvara na magnet, a u gornjem poklopcu se nalazi veliko i praktično ogledalo.

Svaka nijansa u paleti ima svoj naziv, tačnije ime i prezime, a nijanse su tako složene da od njih možete napraviti najjednostavniji dnevni look kao i dramatični tamni smokey. Izbor od nekoliko toplih i nekoliko hladnih nijansi čini paletu izuzetno korisnom, a možete iskombinovati i dobru nijansu za popunjavanje obrva.

Na fotografiji ispod vidite swatcheve svih nijansi rađene bez baze za senke, dakle samo jedan potez prstom tako da možete realno proceniti pigmentaciju senki. Pigmentacija ne varira od nijanse do nijanse nego su sve gotovo iste pigmentacije što je zaista neobično i pohvalno!

 


Nazivi senki su: Matt Johnson, Matt Garcia, Matt Malloy, Matt Rosen, Matt Woos, Matt Singh, Matt Abdul, Matt Lombardi i Matt Hung.

Matt Johnson je dosta tamna siva sa plavim podtonom u sebi. Idealna nijansa za ajlajner.

Matt Gracia je prava topla čokoladna braon.

Matt Malloy  savršeno i potpuno pigmentovano bela.

Matt Rosen je srednje topla smeđa nijansa.
Matt Wood najtamnija nijansa u paleti, tamno smeđa.
Matt Singh je koralno neutralna nijansa.
Mat Abdul je svetla taupe siva, sa trunkom ljubičastog podtona u sebi.

Matt Lombardi je dosta žuta, ali kad se nansese neutralna bež nijansa sa žutim podtonom u sebi.

Matt Hung je mat ljubičasta nijansa.

SASTOJCI: MICA, BORON NITRIDE, POLYETHYLENE, SILICA, ISOEICOSANE, PTFE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC WAX, POLYISOBUTENE, HYDROGENATED LECITHIN, KAOLIN, DIMETHICONE, SODIUM DEHYDROACETATE. MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR [+/- IRON OXIDES (CI77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MANGANESE VIOLET (CI 77742), ULTRAMARINES (CI 77007), CARMINE (CI 75470)]

Cena palete je 6.539,00 dinara u Lilly drogerijama, a sa 5% popusta je mozete naručiti online za 6.212,00 dinara na ovom linku. Na The Balm-ovom sajtu košta 42$.

 

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka