Bob frizure

20. May. 2009.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Moda, Trendovi   //   No Comment

Pošto ste već upoznate kakve će kratke frizure biti tred predstojećeg leta 2009. bob frizura je jedna od glavnih trendova.

 

Tokom 1920. godine bob frizura se mogla videti skoro na svakoj ženi. Prva dama Jacqueline Kennedy “plasirala” je frizuru bob u 1960 godini. Od tada žene (čak i muškarci u 1970. godini) vraćaju vreme bob frizura, opet u svojoj jednostavnosti i svestranosti. Od konzervativnih domaćica do modela sa piste, žene su volele bob.

 

Ravan bob

 

Ravnu kosu prati i ravan bob. Sa ili bez pramenova koji štrče na sve strane. Možete je nositi iza jednog uva, ili oba, leva strana da pada na obrazu.Vaš oblik lica određuje dužinu bob frizure.

 

Angel Bob

 

Viktorija Bekam je vratila Angel bob u velikom stilu. Sa prednje strane ovaj bob izgleda slično kao i tipični, ali zadnji i pogled sa strane su različiti. Dobra opcija je za žene koje žele da ostave iluziju dugačke, mekane kose blizu lica, ali isto tako praktičnost kratke zadnje strane.

 

 

Moderan bob

 

 

Za one koji žele izgled boba, ali sa lakšom teksturom, postoji razor bob koji je prikazan na Rihhanna. Kao što vidite izgleda blago uvijeno i deluje pravo. Najnoviji trend boba inspirisan je punkom. On je jako simetričan za razliku od prošlih frizura. Ovo će biti jedan od trendova frizura 2009. godine.

 

 

 

 

 

 
O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka