Letnji must have

4. Aug. 2009.   //   Autor:   //   Lepota & Nega, Make-up, Moda, Nakit, Trendovi   //   No Comment

1271_moda11-foto-fonet-AP_hfStavka bez koje je ovo leto gotovo nezamislivo jeste krupan nakit i to bez obzira da li si krenula na posao, kaficu s prijateljima ili na plažu

Bez obzira na vrućine, lepa se mora biti. Stoga, ako već nisi, dobro prostudiraj spisak stvari bez kojih je leto jedne dame od stila nezamislivo. Za početak, potreban ti je dobar kupaći, jer je sasvim izvesno da ćeš pre ili kasnije  završiti na nekoj plaži, a tad ti valja zablistati punim sjajem. Stoga u svom garderoberu apsolutno moraš da imaš bar jedan trendi model koji ti savršeno pristaje, ističući ono najbolje i vešto sakrivajući eventualne nedostatke na tvom telu.

Sledeća stavka bez koje je ovo leto gotovo nezamislivo jeste krupan nakit i to bez obzira da li si krenula na posao, kaficu s prijateljima ili na plažu. U prevodu, iz kuće ne izlazi bez minđuša koje sežu do ramena ili raskošne niske narukvica koja se ovog leta širi sve do lakta.

 

Sve samo ne skromno, veruj nam. A kada je o odlasku na plažu, šetnju gradom ili večernjem izlasku reč, nezaobilazni komad ovog leta su i vruće pantalonice, odnosno, šorts koji se podjednako dobro kombinuje kako s japankama i baletankama, tako i sa visokim potpeticama.

 

pib1946Naravno, sve u zavisnosti od prilike za koju se spremaš- u dnevnoj varijanti on će se savršeno slagati s ravnom obućom, dok je za večernje izlaske kombinacija sa štiklama pun pogodak. Ništa manje zahvalne za kombinovanje  nisu ni dimije, koje su još jedna od nezaobilaznih stavki na tvojoj must have letnjoj listi. Među modnim dodacima posebno mesto imaju trendi sunčane naočare i šešir- ne samo da će te sačuvati od sunčanice, već će ti dati i ovog leta neophodnu dozu elegancije i glamura.

 

Isto tako, za leto moraš nabaviti prozračni mejkap s dodacima šljokica, a na spisku obavezne kozmetike su još i lak za nokte s metalik sjajem, kao i parfem s mirisom leta.
Sve to će na najbolji mogući način zaokružiti krema za sunčanje, koja bi, makar kada je reč o onoj za lice, uvek trebalo da ti bude pri ruci.

 

Izvor: Ženski kafe

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka