Godišnji horoskop za 2010. godinu

29. Dec. 2009.   //   Autor:   //   Horoskop, Lifestyle, Zanimljivosti   //   No Comment

Godina 2010-ta će u svakom pogledu biti lepša i lakša od prethodne. Možemo računati da će Nova godina zapravo početi u utorak, 19 og januara, kada planeta Jupiter promeni znak i uđe u sazvežđe Riba! Do tada će se još uvek osećati latentni, haotični nastavak ove 2009 -te godine, koja je za mnoge bila veoma stresna. Za razliku od ove, sledeća, 2010 ta će biti smirena i blagotvorna. To je kao da brod iz nemirnog mora i oluje, uplovi u mirne vode tropskog poluostrva, pa putnici mogu da odahnu i uživaju u toj lepoti.Planata Jupiter će poput sudca uvesti red i deliti pravdu, prema zaslugama, u svim segmentima društva.

Tokom 2010- te god. će biti bolje i izvesnije materijalno stanje stanovništva, završiće se prestruktuiranja, otvoriti nove Firme, strani kapital i zainteresovanost inostranih investitora će poboljšati standard građana i otvoriti mogućnost novog zapošljavanja.Doneće se potrebni zakoni, uvesti red u pravosuđe, a sudovi će neometano i pravedno raditi svoj posao.Politička situacija će teći smirenijim i pozitivnim tokom, narod će pokloniti svoje poverenje onima koji su se već dokazali kao uspešni na političkoj sceni.Školstvo i umetnost će konačno dobiti  zasluženo mesto.

Narod će uvideti značaj edukacije i obrazovanja. Ljudi će zaključivati polise osiguranja i uplaćivati sebi penzije u stranim osiguravajućim društvima. I poljoprivreda će dobiti dodatna povoljnosti. Otvaranje granica će omogućiti našim državljanima da putuju u inostrastvo, pa će mnogi željno i puno putovati, i proširivati svoje vidike. Domaći turizam će se poboljšati, pa će i više stranaca dolazi u našu zemlju.Gradiće se putevi, povezivati mesta, avio linije će funkcionisati! Rečni saobraćaj će imati posebne povoljnosti.Krajem 2010-te i početkom 2011-te možemo očekivati da Srbija postane zvaničan kandidat za ulazak u Evropsku Uniji.


OVAN-Tokom januara će vaš borbeni Mars ići retrogradno, unazad, što ukazuje na povlačenje. Potrudite se da završite poslove, a započnete nove tek od februara. Sve do juna meseca ćete se boriti da poboljšate svoj životni status, kako u karijeri, tako i privatno. S proleća ćete biti u punoj formi, zadovoljni sobom i onim što postižete! Pred vama je sasvim nov period, za sasvim nova iskustva.Podmaladićete se mentalno i energetski. Tokom avgusta ćete aktivno uživati u odmoru i ljubavnom odnosu. Od septembra sređujete nekretnine, kredit.Uspešna godina!

BIK-Imaćete povoljan upliv Jupitera, planete ekspanzije i sreće, pa se nemojte ulenjiti u svom hedonizmu, već iskoristite šanse koje će vam se ulivati u život. Puno druženja i poznanstava će vam otvoriti neke nove i lepe prilike, putovanja, pa i poboljšanje materijalne situacije. Posao će početi uspešno da se realizuje od februara meseca, a samim tim i zarada.U aprilu ćete biti veoma angažovani i aktivni, zaljubljeni i zadovoljni. Tokom leta putovanja i povećanje prihoda. Ljubav koja traje i odloleva, uprkos svemu, cveta od jula do kraja godine!

BLIZANCI-Dočekajte Novu godinu na putovanju! Početkom januara se nećete baš najbolje snalaziti, sve do 15- og januara, kada vaš Merkur krene u direktan hod, što će i vas povesti u susret novim iskušenjima i igrama.Budite veoma pažljivi u saobraćaju i izbrgavajte provokacije iu komunikaciji. Partner će promeniti ponašanje od februara, tako da možete očekivati i promenu odnosa.U karijeri će doći do nekih zvaničnih prestruktuiranja. Možete dobiti bolji posao, avanzovati ili se zaposliti, pogotovo od septembra meseca.U kući će biti dinamično!

RAK-Pomračenje Meseca od 31. decembra vam neće prijati, ali budite strpljivi do 19.og januara, kada otpočinje nov i značajan, mnogo bolji period za vas, sa dugoročnim povoljnim posledicama. Sve sudske i zvanične sporove i poslove ćete rešiti tokom februara, marta, do juna meseca. U maju i junu ćete biti i emotivno i finansiski zadovoljni. No, pomirite se sa tim da vas do tada čeka veoma mnogo posla! U avgustu ćete putovati, a od septembra uživati u ljubavnoj vezi koja će vas motivisati,  i ispunjavati srećom, bar do kraja godine ili za ceo život!

LAV-Nova godina će vas biti godina pozitivnih promena.Zbog prisustva borbenog Marsa u vašem znaku, u prvih pet meseci, bićete primorani na radne aktivnosti i akciju. Od vas će se očekivati pionirski duh i inicijativa. Partner će i dalje biti u svom svetu, što realnom, što iluzornom, umetničkom, meditativnom, tako da ćete vi morati da se suočavate sa onim praktičnim stvarima.Od juna meseca ćete jako puno raditi i trošiti. Ali, neko će vas obožavati, pa ćete uživati u ljubavnom okruženju.U avgustu i novembru naglašeni kontakti i putovanja.

DEVICA-Saturn, vladar vremena, vas neće ostaviti na miru ni tokom 2010-te godine. Šetaće se, odlaziti i vraćati se u vaš znak, što će doprinositi sazrevanju i osnaživanju, unutrašnjoj sigurnosti i samostalnosti. Imaćete sve veće nivoe aspiracije, pa ćete strpljivo ulagati trud i rad da ih realizujete. i uspećete! Od strane partnera nemojte očekivati podršku i razumevanje, jer draga osoba će voditi neki svoj životni stil, dok ćete vi pretstavljati stub odnosa i porodice.U aprilu i julu vas čeka aktivan odmor i puno ljubavi, a poslovni uspeh u drugom delu godine.

VAGA-Sve ozbiljniji i samostalniji, dominiraćete u odnosu na druge, pa i prema stalnom partneru. Moraćete da stanete u mestu i podvučete crtu, saberete i oduzmete, pa donesete neke značajne životne dugoročne planove.Bićete izrazito društveni, i pored lične povučenosti i ozbiljnosti, u prvom delu godine. Od juna će doći do promene u vezi, neko nov će se pojaviti, ili ćete osvežiti postojeći odnos.U avgustu vas čeka sve ono što bi ste poželeli: puno radosti i ljubavi.Od septembra i oktobra sledi mnogo više posla i povećanje zarade.

ŠKORPIJA-Nova godina za vas počinje od marta meseca, kada vaš Mars počne da se kreće unapred, spreman i startan.Do tada se trudite da sačuvate i očuvate postojeću situaciju i odnose, jer bi mogli preterati i sve pokvariti.Ne dramatizujte ako možete, već se bavite sportom i budite fizički aktivni. A od marta okrećete drugi list i započinjete sve od početka, ali uspešno i sa zadovoljstvom. U karijeri možete avanzovati, sasvim zasluženo. Avgust je idealan da otputujete negde daleko, a od septembra započinje žurka na ličnom planu! Ljubav i strasti!

STRELAC-Ideali ko
je ste gradili i prijatelji raznorazni će biti aktuelni još tokom januara meseca. A od februara više ne. Tada će vas interesovati nešto sasvim drugo. Postaćete veoma značajni i velikodušni, duhovno osnaženi, estetski probirljivi. Putovanja su moguća u svakom mesecu i trenutku. Međutim, vaš dom će biti mesto u kome ćete najviše uživati. Bilo da se selite u bolji prostor ili ćete doterivati enterijer, kupovati nameštaj.Ljubavne strasti i izlasci u javnosti će biti aktuelni tokom juna i jula. Doživećete svežu ljubav! U novembru – nova inicijativa!

JARAC-U vašem znaku će ubuduće, godinama, boraviti mračni i mistični Pluton, koji će uticati na vašu promenu na ličnom nivou. Neke nesvesne i podsvesne memorije i saznanja će oživeti, polako ali sigurno. Postajete mudri i jaki.Nemojte zbog potrebe za samoćom da budete usamljeni. U svakom slučaju, porodica vam to neće dozvoliti, i dalje se oslanjajući na vas, kao stub kuće. Ljubav u januaru,aprilu,junu,avgustu. A sve ostalo rad, red i odgovornost. Nekretnine ćete sređivati u prvom delu godine, do septembra.  Pažljivo u saobraćaju u maju i decembru.

VODOLIJA-Da li je to vaša 2009-ta godina prošla? Ne, još uvek nije, tek će 19-og januara, kada Jupiter izađe iz vašeg znaka. Ali, s obzirom da vi živite u budućnosti, ispred svepriznatog vremena, vi ste pre svih već uplovili u okean radosti i unapred ste ushićeni, nemirni i radoznali! Imate puno planova i očekivanja od sebe samih da ih ostvarite, mada računate i na svoju srećnu zvezdu. Putovanja, putovanja, putovanja… Što da ne? Posao i zarada će početi povoljno da se razvija od februara.Ljubav u januaru i februaru, maju, junu i od septembra!

RIBA-Pred vama je veoma značajna i srećna godina, za vas! Svakih 12 godina, planeta Jupiter, prođe kroz kroz vaše sazvežđe, što vam donosi puno mogućnosti u svim segmentima: dobijanje diplome ili nekog zvaničnog dokumenta,  promenu posla na bolje, napredak u karijeri, nov posao, brak, dete, poznanstvo sa imućnim ili mudrim ljudima, dobre poslovne kontakte i putovanja, intuitivnu i duhovnu ekspanziju. Ma koliko vi bili dobri i velikodušni, budite najbolji prema sebi i radite na sebi. Iskoristite ovu 2010-tu maksimalno! Prekookeansko putovanje?!

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka