Haljine za najsvečaniju noć u godini

9. Dec. 2009.   //   Autor:   //   Lepota & Nega, Moda, Nakit, Trendovi   //   No Comment

Haljine za najsvečaniju noć u godini

Izaberite model haljine koji bi najbolje pristajao vašoj građi, temperamentu i zabavi

Nešto manje od mesec dana ostalo je do dočeka Nove godine, pa je krajnje vreme da počnete razmišljati šta ćete obući. Ukoliko želite zablistati, učinite to pomoću vaše haljine.
Izvucite se ih crnih običnih pantalona, farmerica i obucite nešto što će vam Novu godinu učiniti još lepšom.

Neke od najboljih i najvećih zabava u gradu upravo će se odvijati na Novu godinu i nemojte dopustiti da na Staru godinu očajne kopate po ormaru tražeći neki lepi i zaboravljeni odevni predmet koji možete obući.

Zapamtite kraljice večeri, pamte se celi život!

Evolucija crne haljine

Ove haljine će istaknuti vašu figuru zbog naglašenog struka. S crnom bojom haljine u kombinaciji sa srebrnim detaljima sigurno nećete pogrešiti. Ako želite nešto življe neka haljina bude kraća, lepršava u kombinaciji sa širokim kaišem u boji. Šljokice će im dati samo završni „touch“. Mala crna haljina je u trendu.

Uz nju nikako nemojte zaboraviti asesoar – narukvice, minđuše, lančiće, iako i ona sama po sebi može biti „bogata“. S obzirom da idete na proslavu Nove godine izaberite udobnije cipele.

Modreno i drugačije

Ako ste pozvani na otmeniju zabavu ili svečanu večeru, a želite izgledati modreno, neobično i otmeno, ovo je haljina upravo za vas. Mnogo lepršavog tila u raznim bojama modni je hit sezone, a zbog njegove jednostavnosti gornji deo je poput šarenog korseta. Ovakav tip haljine su oblače mladenke, samo u nešto svetlijim tonovima.

Samo za „dive“

Ako želite izvesti glamurozan ulaz da vas svi primete, onda su ove haljine definitivno za vas. Visoki struk, duboki dekolte, zagasite ljubičaste, zelene nijanse, zanimljivi detalji u obliku nabora ili kristalni ušici, sigurno će biti pravi pogodak. U njoj ćete se osećati kao prava diva.

Za skladno građene

Ako ste skladno građeni, s većim prsima, uskim strukom i savršenim kukovima i zadnjicom, onda su ove sledeće haljine upravo za vas. Do kolena prate liniju tela,pa se od kolena prema dole šire u zvono što vam ostavlja više-manje dovoljno prostora za normalan hod i ples. Dekolte je u obliku srca, ali pazite da vas ovakav tip haljine ne bi koštao neprijatnosti kada budete plesale.

Izrezi za hrabre

Haljine sa zanimljivim izrezima u predelu struka, kukova, polugola gola i gola leđa, izrez haljine iznad kolena samo je za one najhrabrije. Ako izaberete ovakav tip haljine, izgledaćete vrlo izazovno, ali pazite, jer  je tanka linija između privlačnosti i vulgarnosti. Ako izaberete otvoreniji gornji deo haljine, neka donji deo bude zatvoren i sakriven od pogleda i obrnuto.

Samo za „otvori oči“

Za nepopravljive devojke koje prate trend časopis „Elle“ je za doček Nove godine izabrao, kao i obično, luksuznije krpice, cipele i detalje koji nisu za svačiji džep. Verovatno većina od nas ne može takvo nešto priuštiti, ali možda barem dobijete ideju za vaš novogodišnji izgled.


Dsquared                                               Armani


Topshop


Phillip Lim                                            Bebe

„Elle“ nije zaboravio ni na muškarce u najsvečanijoj noći u godini. Leptir mašna neka bude nešto posebno na vašem dragom.

Izvor: zena.hr
Foto:
www.elle.com
www.faviana.com

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka