Espreso piju pedantni, kapućino nežni…

17. Jan. 2010.   //   Autor:   //   Lifestyle, O muškarcima, Zanimljivosti   //   No Comment

Da li ste znali da to kakvu kafu pijete govori mnogo o vašem karakteru i navikama? Volite li domaću, tursku kafu, slađu ili gorču, ili radije pijuckate espreso i kapućino? Sa mlekom ili bez njega?

 

Stručnjaci tvrde da izbor kafe nedvosmisleno govori o karakteru, ali da se zaključci razlikuju kada su polovi u pitanju.
Tako, za muškarce koji vole kratki espreso stručnjaci kažu da su pedantni, dok se damama sa istima navikama pripisuje želja za dominacijom.
Pogledajte šta vaš partner pije ujutru i saznajte ponešto što možda niste znali o njemu ili njoj.

Ako ON pije:

<b>Ako ON pije:</b>

Ako on pije kratki espreso sigurno je ambiciozan, pedantan i uvek u žurbi. Njemu je posao uvek na prvom mestu.
On je brz i jednostavan, kao i njegova kafa, voli da sve obavi na vreme i prezire kašnjenje. Prema svojoj dami je nežan, ali ima trenutaka kada je bolje da mu se sklonite sa puta, piše "Život plus".
Muškarac koji pije produženi espreso besprekorno je odeven, nigde ne ide bez sata ili kišobrana, pouzdan je, britkog jezika i zna šta želi.
U ljubavnim odnosima on je nepredvidiv i zabavan. Nikada vam nije dosta njegovog društva. Ipak, ume lako da se zagleda u drugu ženu, mesto ga ne drži i trebaće vam mnogo strpljenja kako biste održali vezu sa njim.
Muškarac koji pije kapućino nepopravljivi je romantik, nežan, suptilan i pesnički raspoložen. Njegov život je kao pena na njegovoj kafi. On je provokativan, eksplicitan, kontroverzan i detinjast. On je ono o čemu sanja većina žena, jer pleni pažnjom gde god se pojavi, i neodoljivo asocira na sve zabranjene užitke.
Ali, ovakav muškarac lako unosi nemir u ženska srca i nije dobar izbor ukoliko želite ljubav zauvek.
Ukoliko pije belu kafu budite sigurni da je melanholičan, sa smanjenim nivoom testosterona, tvrde stručnjaci. Nežan je i osećajan, u stalnoj potrazi za srodnom dušom. Ali, ponekad je previše pasivan, ne ume da preuzme inicijativu, pa ga zbog toga mnoge dame smatraju dosadnim.
Kafa sa dodatkom alkohola otkriva umetničku dušu. Muškarac koji pije takvu kafu najverovatnije je originalan, istančanog ukusa, esteta otvorenog pogleda na život. Ali, najčešće je i teškog karaktera, promenljivog raspoloženja, pa mu nije lako udovoljiti.
Što se tiče muškaraca koji ne piju kafu, stručnjaci tvrde da je njih najbolje izbegavati. Često su nezadovoljni, pesimisti, uvek su im drugi krivi i njihov svet je pretežno sive i crne boje.

Ako ONA pije:

<b>Ako ONA pije:</b>

Kada ona pije kratku, gorku kafu velika je verovatnoća da ste nabasali na pravu predatorku. Njoj su karijera u uspeh na prvom mestu. Polako, ali sigurno preuzimaće kontrolu u vašoj vezi i biće dominantna, hteli to vi ili ne.
Tražiće da se menjate i prilagođavate njenim planovima. Ako zaostajete i ne možete da pratite njen ritam odbaciće vas kao stare cipele i prilepiti vam etiketu nesposobnjakovića.
Ako pije kafu sa mlekom, produženi espreso ili tursku budite sigurni da ste na "sigurnom tlu". Devojka koja pije ovakvu kafu nikada vas neće maltretirati.
Ona je nežna, privržena, želi veliku porodicu, kuću sa bašticom i puno dece. Iako ćete sa njom, možda, ponekada osetiti i dosadu, to vam neće preterano smetati, jer je nju nemoguće ne voleti. Bićete srećan, zadovoljan i voljen muškarac, jer ona ume da ublaži gorčinu i izmami osmeh.
Ako ona pije belu kafu budite sigurni da je ostala zarobljena u detinjstvu. Ona je sanjar, živi u svojoj maloj bajci i ne treba je buditi. Ako želite da kroz život idete zatvorenih očiju, ne mareći za probleme, ona je idealana.
Žena koja pije slatku tursku kafu stabilna je i smirena. Retko kada ćete je videti da viče i histeriše, ali zato je i na svim ostalim poljima prilično hladna. Kod nje se zna red, a ukoliko želite umiljatu ili strastvenu ženu, budite sigurni da ste pogrešili.
Ona ne pokazuje oscilacije ni u jednom životnom segmentu, a najčešće joj prija dominantan muškarac koji će moći da je vodi kroz život.
Ukoliko žena ne pije kafu velika je verovatnoća da se oseća isključeno, da je patila od nedostatka ljubavi i stalno želi nove dokaze privrženosti. Pomalo je naporna, često nesrećna i veoma ju je teško oraspoložiti.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka