8 seksi trikova koje bi svaka žena trebala isprobati barem jednom

9. Feb. 2010.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment

 

predigra

Isprobajte ideje koje bi mogle transformisati vaš seksualni život

Vi i vaš dragi dobro se slažete u spavaćoj sobi – neki su dani uzbudljivi, neki romantični, a ponekad možda i oštetite zid zbog silnog mrdanja kreveta. Bez obzira na to koliko bili zadovoljni, uvek je dobro isprobati nešto novo. Zato, isprobajte male trikove koji bi mogli promenitii vaš seksualni život.

Pretpostavljamo da će biti žena koje ovakve stvari redovno čine (bravo za Vas!), neke su isprobale samo poneki od predloga, a neke o savetima samo čitaju i nikako da se "uhvate posla". Ako ste to upravo vi, možda će vas upravo ovo podstaknuti…

Od nevinog očijukanja do vrućih seks trikova, ove ideje morate isprobati. I to već večeras…pa nam zahvalite ujutru.

I jednostavno može biti seksi

Naravno, seksi donje rublje je… pa…. seksi. Ipak, ono što je još više seksi vašem muškarcu – ste vi, sveže otuširana i bez šminke. Verujte nam. Ko može odoleti ženi koja ima mekanu, sveže opranu kosu, koja je upravo celo telo trljala mirisnim gelom za tuširanje i koja se izdepilirala do savršenstva (a ovaj deo o depilaciji nekima nije važan)? Ako živite s muškarcem, napravite ritual i od običnog tuširanja.
Ostavite vrata od kupatila odškrinuta kako bi mogao videti deliće vašeg tela kojima se vi pod tušem detaljno posvećujete. Neka vas vidi kada se mažete losionom za telo. Uradite to senzualno i sigurno će ga zagolicati na "određenim" mestima. Ako ste  u "svežoj" vezi, dočekajte ga na vratima. Neka vidi vašu nemarno zavezanu i još mokru kosu. Obucite seksi ogrtač ili samo običnu majicu i gaćice.

Naježite ga

Priče o „zarivanju“ noktiju u kožu njegovih leđa možda je najbolje ostaviti u porno filmovima (osim ako se, naravno, ne pali na grubu igru). Bolji način da ga stimulišete je laganim dodirom. Idući put za vreme seksa obmotajte ruke oko njega i lagano se noktima spuštajte od ramena i vrata prema stražnjici i bedrima. Učinite to veoma lagano, toliko da mu se čini kao da ga ni ne dodirujete. Ovakav dodir poslaće mu žmarce užitka po leđima i telu i pojačati osetljivost i na "drugim" mestima.

Sugestivne reči su dobrodošle

Želite njegovu pažnju? Pokušajte koristiti sugestivne reči – one sa dvostrukim značenjem – pomešane u normalan razgovor. Nebitno je jeste li zajedno već godinama, ovo je uvek odličan način da ga podstaknete na  razmišljanje o seksu. Spomenite seks nekoliko puta u kontekstu nevezanom za vas dvoje. Pa ga pomilujte  po nadlaktici i recite kako vam se sviđaju njegovi čvrsti, tvrdi… mišići.
Znamo, možda zvuči smešno, ali kad prevladate potrebu da se nasmejete, moglo bi vam se itekako isplatiti. Možda ne razumete zbog čega muškarci vole ovakav način razgovora, ali verujte nam, to će ga itekako razbuditi i podstaknuti na predigru.

Dodajte element tajnovitosti vašoj vezi

Idući put kad vas odvede na večeru, pretvarajte se da ste neto drugi. Glumite da ste sekretarica na razgovoru za posao. Recite mu nešto u stilu: – Hvala vam što ste me primili na razgovor. Kad sam videla oglas za ovaj posao, znala sam da je ovo prava firma za mene. Posebno zbog toga što osećam da mogu puno naučiti pod vama i što se pruža mogućnost napredovanja na… druge pozicije.
On će se možda u početku smejati, ali ubrzo će prihvatiti igru…i napaliti se. Druga opcija je da odete na WC, a kad se vratite za sto, kao slučajno se sudarite u njegov stol i pravite se da ga ne poznajete. Očijukajte s njim kao da ste ga prvi put videli. Ovo će uneti dašak novog uzbuđenja u vašu vezu.

Napravite nekonvencionalne lisicelisice

Kad se nađete u spavaćoj sobi, gurnite ga da padne leđima na krevet. Zajašite ga i počnite mu skidati majicu. Kad dođete do zglobova stanite. Uhvatite majicu jednom rukom (onaj deo između rukava) i priklještite je za krevet, zajedno sa njegovim rukama, odnosno upotrebite je kao improvizovane lisice. Što ćete samopouzdanije izgledati dok ovo radite, to bolje. Vi imajte kontrolu, a on neće znati šta ga je snašlo. Ali će mu se definitivno dopasti.

Razgovarajte, ali ne dirajte

Isprobajte ovo umesto standardne predigre: zavodnički ga pogledajte dok on opušteno sedi na kauču vrteći programe (ili šta god već radi). Recite mu da vam, u puno detalja, opiše šta bi sve hteo raditi sa vama. Ili obrnuto vi njemu recite šta biste hteli raditi s njim. I nemojte žuriti. Uzmite vremena za opis, pustite neku muziku, oboje popijte čašu vina… samo se nemojte dodirivati. Pokušajte videti koliko će vam dugo trebati pre nego što popustite obostranoj seksualnoj žudnji.

Isprobajte poljubac šampanjcem

Sećate se boce šampanjca koju su vam prijatelji poklonili, a koja stoji u frižideru ili ostavi? Sada je vreme da je upotrebite. Napunite dve čaše i lagano pijuckajte. Onda podignite temperaturu i zajašite ga. Nagnite još jednom sasvim malo šampanjca, zadržite ga u ustima i onda ga senzualno poljubite. Mehurići i hladna temperatura šampanjca lansiraće taj poljubac na potpuno novi nivo.

Element iznenađenja i iščekivanja


Idući put kad vam dođe želja da se razotkriveni slikate, nemojte mu odmah "prljavu" sliku poslati MMS-om. Sačekajte dok se ne nađete u istoj prostoriji (ali s drugim ljudima) – u restoranu, bioskopu ili na nekoj zabavi i onda mu je pošaljite. Tada će je najmanje očekivati i to će biti mnogo efikasnije nego što mislite jer će on znati da trenutno ništa ne može preduzeti. A čin seksa je puno bolji kada se iščekuje i malo odgađa na ovaj način.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka