Dekolte za uspeh

15. Nov. 2014.   //   Autor:   //   O muškarcima   //   No Comment

Drage dame, treba da znate jednu veliku tajnu. Muškarci vole grudi. Velike grudi, male grudi, one između, muškarci vole sve veličine. Iako su grudi samo masno tkivo na ženskom telu koje svoju pravu i jedinu funkciju imaju posle porođaja za hranjenje deteta, muškarci imaju nadrealnu opsesiju grudima. Možda ovo i nije tajna, ali je činjenica koje žene treba da su svesne.

Činjenica je da atraktivnije dame imaju veće poslovne uspehe i zarađuju više od onih manje atraktivnih. To je istina sa kojom malo ko želi da se pomiri. Više nego očigledno je da žene sa većim grudima brže i lakše završavaju poslove, dolaze do rezultata pa i do zarade. Možda ovo zvuči suludo, ali u praksi se pokazalo da konobarice sa većim grudima uvek dobiju veći bakšiš od onih koje nemaju bogato poprsje. Neke studije su pokazale da su žene sa većim grudima ili one koje su uradile povećanje grudi u većem procentu udate za bogatije muškarce i one koji više zarađuju.

areyoubeingserved

U nekom periodu svog odrastanja svaka devojka postane svesna toga da muškarci obožavaju ženske grudi. Neke dame će zanemariti ovu informaciju, dok će one druge iskoristiti ovu činjenicu i uskom majicom ili većim dekolteom naterati sve muškarce oko sebe da dobiju sve što požele. Stoga će neke žene ovu prednost koristiti tokom celog svog života, a one druge neće uraditi ništa povodom toga. Što je, složićete se, pomalo glupo?! Ako već imate tu opciju, što je ne iskoristiti. Tu sada dolazimo do problema opterećenosti i kompleksa zbog veličine gde na red dolazi povećanje grudi. One dame koje su navikle da koriste ovo kao prednost za postizanje rezultata, u težnji ka većim uspesima, smatraju da povećanje grudi pomaže u ostvarivanju tog plana. A da li je tako?!

Rast i povećanje grudi

U poslednjoj deceniji povećanje grudi je postalo deo svakonevice, gotovo svaka dama, ako ih oslušnete, bar jednom je poželela ili će čak u nekom razgovoru pomenuti povećanje grudi i tražiće savet kako da to postigne. Dokaz ovoj tvrdnji su i primetno veće grudi iz godine u godinu, a to takođe potvrđuje i prodaja brushaltera gde je nekadašnju najprodavaniju veličinu 75B zamenila sve veća potražnja veličine brushaltera 80D. Neko će pomisliti da se radi o problemu gojaznosti koji sve više uzima maha, pa je samim tim i došlo do većih oblina, ali ipak je veća verovatnoća sve veće zastupljenosti priče i principa za povećanje grudi. Kako su muškarci opsednuti grudima i što više to pokazuju, žene sve više postaju zainteresovane za povećanje grudi.

o-BREAST-IMPLANT-facebook

Srećne i zadovoljne

Kako god razumele ovaj komentar, sve žene bi trebalo da budu zadovoljne svojim telom i veličinom svojih grudi. Većina vas koje ste ovo pročitale sada verovatno kolutate očima. Nemojte da mislite da ovaj tekst treba da utiče na vaše razmišljanje kako treba da uradite povećanje grudi ili da ugradite implante i kako svi muškarci imaju prljave misli i vole velike grudi. Sve dok ne izgledate kao dvanaestogodišnjak kada se skinete nage, treba da budete srećne i zadovoljne svojim telom. Ako već želite da uradite povećanje grudi, nemojte to raditi zbog mišljenja i pogleda drugih, već zbog sebe i samo ako ćete zbog toga biti srećnije.

O autoru :