Zelena kafa za mršavljenje

9. Feb. 2010.   //   Autor:   //   Dijete, Kalorije, Lepota & Nega, Lifestyle, Mršavljenje   //   No Comment

Pored zelene kafe koju reklamira Leontina i koja je glavni sponzor VIP Velikog brata, našla sam na internetu još jedan proizvod sa istim imenom i istom namenom. 

Oni na svom sajtu kažu ovako:

zelena kafaBiljka kafa nakon sušenja na suncu oslobađa zrna koja prženjem dobijaju odličnu aromu, ali zato gube hlorogeničnu kiselinu, izvor različitih aktivnih supstanci.

Iz tih razloga, ZELENA KAFA sadrži, isključivo, nepržena zrna kafe i biljni ekstrakt dekofeinizirane zelene kafe. Ekstrakt je dobijen eliminacijom kofeina koji dovodi do nesanice, razdražljivosti, nemira, zavisnosti itd., dok su svi korisni sastojci kafe zadržani. Deluje tako što sprečava apsorpciju glukoze u gastrointestinalnom traktu, koja služi kao izvor energije u obliku ATP – a. Glukoza se u organizmu deponuje u vidu glikogena i triglicerida, pa usled smanjenog unosa glukoze, ogranizam troši upravo ove depoe, i posledično, dolazi do smanjenja masnih naslaga.

Takođe, biljni ekstrakt dekofeinizirane zelene kafe u svom sastavu sadrži i kafeičnu kiselinu koja deluje antioksidativno, samim tim inhibira nastanak slobodnih radikala koji uzrokuju nastanak bora i podstiču razvoj degenerativnih procesa.

Promene u organizmu usled uzimanja zelene kafe:

Smanjen apetit, regulisanje metabolizma, povećana potreba za unošenjem tečnosti.

Poželjno je povećanje fizičke aktivnosti, uz zadržavanje optimalnog režima ishrane, bez preskakanja obroka i restriktivnih dijeta.

 

Cena ove zelene kafe je 1899.00 dinara i možete je naručiti ovde.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka