Tregeri i jednodelni kostimi se vraćaju u modu

6. Feb. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

 

 

Tregerice i jednodijelni kostimi se vraćaju u modu

Elegancija, profinjenost, jednostavnost, ležernost, sportski imidž, sve to se krije u ovom zanimljivom modnom svetu…

Ako se vaše pantalone i košulja sastoje od jednog komada, a da nije radničko odelo, onda ste na pravom tragu što se tiče najnovijih modnih trendova.
Jednodelni komadi odeće ove godine biće pravi modni hit, bez obzira na dužinu, širinu, boju, dizajn, materijal. Sve je dopušteno…

 

Tregeri

Ako se dobro sećam i nije toliko puno godina prošlo od kada su se nosile tregerice. Ako imate neke zaostale u ormaru i stanete u njih, izvucite ih i bez grižnje savesti ih obucite. Mislim da će ih trudnice dočekati s najvećim veseljem.

Ako ipak nemate par, nemojte se ustručavati da kupite, bilo da su od džinsa ili nekog drugog materijala.


Ralph Lauren

Večernji kostim u jednom komadu

Široki kroj u struku i kukovima, koji se polako sužava prema listovima. Možete ih nazvati opuštenim glamurom.
Ove godine popularne su majice i košulje sa jednim rukavom.
Upravo jednodelni kostimi sa jednim rukavom mogu biti lepa alternativa večernjoj haljini.


Lanvin

Jednodelne kratke pantalonice

Slatko i sofisticirano, dve su reči sa kojima se može opisati odelo u jednom komadu, a koje se sastoji od kratkih pantalonica. Ukoliko radite u ležernijoj sredini ovakvo odelo možete nositi na posao, ako ne, ovo je idealna kombinacija za grad i tople večeri.


Karl Lagerfeld

Lagani kostimi

Ova savršena kombinacija za proleće i leto pomalo vuče na hipijevska vremena, ali sigurno ćete uživati u njoj. Široko odelo od jednog komada, pomalo podseća na prošlogodišnje tunike, samo sa pantalonama.


Roberto Cavalli

Etro

Sportsko odelo

Naravno, ni sport više ne može proći bez visoke mode. Lagani, prirodni materijali pogodni za dobro znojenje i naravno, važni su za modnu kombinaciju, bilo da se radi o odelu sa majicama ili o vrućim pantalonama.


Lacoste

Julien Mac

Jednostavno odelo

Ukoliko volite jednostavnost, pa pomalo i uštogljenost ili vaš posao zahteva takav dress code, onda su ovakva jednodelna odela kao stvorena za vas. Kako biste ih oplemenili, obucite lep sako, košuljicu, stavite široki kaiš i obujte visoke potpetice. Verujte, bićete neodoljivi.

 


Givenchy

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka