Frizure za leto

20. Apr. 2010.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Trendovi   //   No Comment

 

Leto je puno boja i veoma blizu, takve bi isto i vaše frizure trebale da budu ove sezone 2010, pokušajte da pratite svetle boje za kosu i kratke frizure, jer je to veliki dodatak tokom leta. Crvena i plava su najbolje boje za leto  2010, dakle spremite se.

Za vruće leto, kada  se ide na odomor i ima mnogo zabave, potrebna vam je kratka slatka frizura koja je veoma moderna, a posebno laka za održavanje i negu, jer ne želite preko celog leta da brinete o dugoj kosi. Vraća se poznati trend koji je bio in i prošlog leta, kratke bob frizure.

2010-Latest-Short-Haircuts-and-hairstyels-for-summer bob2010hairstyles2

pixie2010hairstyles1New-Hair-Trends-2010

Što se tiče modela frizure bob će biti više strukturan sa kraćim šiškama. Neće biti tendencija da šiške “upadaju u oči”, ali će biti duži oblik šišaka ispod obrva. Asimetrija će takođe biti popularan stil element u 2010., od ekstremno kratkih pramenova do slojeva smeštenih u stranu. Dakle, šiške i neobavezni vrhovi su i dalje u trendu, ali se bob ovog leta fokusira na prirodniju teksturu, znači duži oblik boba i šiške koje “ljube” obrve, što će dati svakoj devojci seksipilniji pogled ispod obrva i šišaka.

 

 

short2010hairstyles short2010hairstyles1

 

short2010hairstyles3 blonde-fringe-hair-style

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka