Modna astrologija

7. Apr. 2010.   //   Autor:   //   Horoskop, Moda   //   No Comment


Neko čita horoskop da bi dobio savet o karijeri, zdravlju ili ljubavi, ali da li ste znale da astrološki znak može poslužiti kao vodič u pronalaženju idealnog stila? Zavirite sa nama u zv
ezde i vidite za koju vrstu odeće ste rođene.




OVAN – Neke žene su tihi, romantični tipovi, druge žele da vladaju svetom. Ambiciozne pripadnice ovog znaka svakako spadaju u drugu kategoriju. Ova devojka u usponu ne voli šarenu odeću pretrpanu detaljima, radije se odlučuje za klasične kostime, ukombinovane sa košuljom kontrastne boje. Njeni modni dodaci su klasičan, jednostavan sat ili aktovka.

BIK – Po prirodi senzualna, ovaj tip devojke žudi za komadima odeće napravljenih od krzna, svile ili kašmira. Kod nje samo kvalitet dolazi u obzir. Radije će kupiti jednu skupocenu stvar nego gomilu modernih stvari, a kako joj je vrat erogena zona, ogrlice su njen idealan modni dodatak.

BLIZANCI – Blizanke su nepouzdane kad se radi o modi (i o muškarcima) i menjaju svoj stil konstantno. Biti u trendu i imati odeću u trenutno hit boji za nju je najvažnije. Njen glavni izvor za odabir odeće su modni magazini i često će zameniti udobnost zarad dobrog izgleda ( Šta je umor u nogama kad figura savršeno izgleda u štiklama???) Idealan dodatak – šareni nakit – ova devojka jednostavno voli boje.

RAK – Kratke uske suknjice i duboki dekoltei su dobri, ali ne i za skromnog Raka koji zna za moć dobre stare ženstvenosti. Ona voli romantične, čipkaste stvari, svilu i saten – sve što podseća na minula vremena, sve što je otvoreno, lagano i providno kao odsjaj Meseca, njene vladajuće planete. Osećajna, ona se veže za prošlost, pa je antikni komad nakita uvek njen izbor.

LAV – Bilo da je to catwalk na nekoj modnoj reviji ili obična gradska šetnja, Lavica se instinktivno ponaša isto. Ona definitivno nije miran, skroman tip, sklona je dramatičnosti, biraće sve što je upadljivo, šljašteće, animal print i krupan nakit koji jednostavno ne možete ignorisati. Veliki je ljubitelj luksuza i ne štedi na izgledu stoga  u njenom ormaru se nalazi dosta komada dizajnerske odeće.

DEVICA – Imidž je sve za Devicu  i to se i vidi. Ova žena je uvek usklađena. Favorizuje odeću koja je jednostavna i umerena. Retko će izgubiti glavu za trenutnim hitom u svetu mode. Veliki je perfekcionista, i pridaje veliku pažnju detaljima. Uvek zahteva kvalitet izrade nakita, torbi i cipela, koje nosi  i koje su uvek decentne.

VAGA – Verovatno niko ne uživa više u svojoj ženstvenosti od Vage. Ona uvek flertuje, stoga svoju gardarobu koristi kao oružje, birajući chic, sexy stil. Uvek doterana, njen izgled redovno je upotpunjen malom ženskom torbom koja ističe njen ženski šarm. Bira uglavnom pastelne boje i nikad ne greši. Kako je njen kalendar ispunjen društvenim događajima ova devojka uvek treba mnogo odeće.

ŠKORPIJA – Najzavodljiviji znak, misteriozna Škorpija voli sexy odeću ali pametno je obući, tako da ne otkriva mnogo – ona zna da nekad što se manje vidi to je izgled bolji. Pokoji provokativni komad odeće je stvoren za nju poput mantila, uskih čizama i velikih sunčanih naočara.

STRELAC – Nemirni Strelac voli da putuje i nikad se ne zadržava na jednom mestu dugo. Energična i skromna ona uvek bira odeću u kojoj je udobno, pa se njen stil može okarakterisati kao sportska elegancija. Jeans je idealan izbor za nju u kombinaciji sa laganom obućom i sportskim jaknama. Avanturistička priroda ogleda se i u njenom izboru nakita, pa je ručni rad koji karakteriše jedno određeno podneblje uvek njen izbor.

JARAC – Drugi neka prate trendove. Ova žena zna da klasika nikada ne izlazi iz mode. Njoj su druge stvari važnije od trenutnog modnog must have. Najčešće kombinuje stare dobre komade odeće sa pokojim nenapadnim novitetom. Obično su to redizajni nekih klasika iz modnog sveta.

VODOLIJA – Nekonvencionalna Vodolija ne sledi gomilu i puna je samopouzdanja, jer ona može nositi sve, sama je svoj kreator. Njen stil je mix raznoraznih stilova i to je čini jedinstvenom. Nikad se ne zna šta će joj biti inspiracija za taj dan. Nakit je raznovrstan i voli nositi sve vrste od minđuša, narukvica preko lančića, često sva tri komada odjednom.

RIBE – Otelovljenje slobodnog duha su definitivno Ribe. Njena odeća reflektuje njenu senzualnu, sanjalačku prirodu. Ona voli široke komade odeće kao na primer tunike ili dugačke lagane haljine, sa daškom svetlucavosti. Romantičarka koja poseduje artističku dušu voli lagani, providan nakit sa ne napadnim detaljima.
Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka