Najlepše frizure za matursko veče

13. Apr. 2010.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Trendovi   //   No Comment

Celebrity stilovi za izgled koji hipnotiše…

Proverimo još jednom listu za savršenu matursku zabavu: zanosna haljina, trendi cipele, odgovarajući make up, decentan nakit i posebna frizura. Ako još niste smislili kakvu frizuru želite, zablistajte sa našim celebrity predlozima. Mlada pevačica Taylor Swift savršen je model za razne slavljeničke frizure. Pogledajte.

Sirena look

U stilu Hilary Duff ili Taylor Swift ukovrdžajte kosu, a prvi deo uhvatite kopčom kako vam ne bi padao preko lica. Pustite kosu da nežno pada sa jedne strane, a po želji stavite i sjajni rajf na sredini glave. Dobićete predivan sirena look.

K

ovrdže

Bilo da se odlučite na intenzivne kovrdže ili samo laganu valovitu frizuru, jedno i drugo može izgledati efektno, zavisno o onome što želite postići. Puno malih kovrdža govori kako ste devojka od stava koja zna šta želi pa se na matursku zabavu  došla zabaviti. Ako se ipak odlučite za lagane kovrdže znači da ste nežna princeza koju tu veče čeka ostvarenje bajke.

Profinjeno

Podignuta kosa u kombinaciji sa svečanom haljinom u većini slučajeva je pun pogodak. Naravno i takva frizura ima svoje različite verzije. To može biti nonšalantna lagana punđica sa samo nekoliko pramenova koji strče sa strane i govore kako se niste previše trudili, a ipak izgledate zanosno.

Ako ipak želite kovrdže ali u punđi, to izgleda lepo i romantično. Takođe pustite nekoliko pramenova da slobodno lepršaju i daju vašem looku zavodnički detalj. Punđu možete spustiti i asimetrično sa jedne strane kako bi bila još posebnija.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka