TREND: Usko, uže … bodi!

15. Apr. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Sigurna sam da ste svi već videli Beyonce kako skakuće u crnom bodiju u svom Single Ladiesspotu i Lady Gagu kako danonoćno paradira u još otkačenijima. Od tada, bodiji postaju ‘must have’ u ormaru svake devojke!
Bodiji koje nose ove poznate dame nisu donje rublje, ne mogu vas stisnuti da izgledate mršavije i ispod njih morate nositi grudnjak jer imaju formu majice, ali se opako dobro kombinuju sa suknjama/pantalonicama visokog struka koje su sada  in.

Od dizajnerskih radova, do mnogo pristupačnijih ‘high street’ brandova stranog i našeg tržišta – sve je puno raznolikih bodija. Najčešće su to bodiji kratkih rukava ili oni na bretelice, ukrašeni kojekakvim printevima ili čipkom. Ali mogu se pronaći i ekstremnije varijante poput bodija od lateksa ili džinsa.

Bodiji su odličan komad odeće, jer ih možete iskombinovati u dnevnoj i večernjoj varijanti. Za dan preporučujem slatki bodi sa printom na kratku suknju A kroja sa visokim strukom ili pantalonama visokog struka  – možete ga kombinovati sa patikama, baletankama, laganim čizmama…

Za večernju varijantu uzmite čipkasti bodi u kombinaciji sa uskom suknjom visokog struka uz dodatak blejzera i štikli. Ovo je, naravno, samo predlog kako biste dobile viziju za svoju fantastičnu bodi kombinaciju!
Zašto toliko naglašavam da je bodi odličan za suknje/pantalone visokog struka? Jer će se svi drugi odevni predmeti poput klasične košulje, majice na bretele ili majice dugih rukava zgužvati dok će bodi savršeno pratiti liniju vašeg tela pa će samim tim i kombinacija bolje izgledati.

Na kraju, bodi je još jedan od divnih trendova koji nam se vraćaju iz 80-ih godina 20. veka. Prigrlite trend, ali prilagodite ga sebi! U slučaju da imate stomačić i smatrate da vam uska odeća, pa samim time i bodi, ne bi pristajali, okrenite trend u svoju korist! Obucite  visoku suknju A kroja i naglasite struk kaišem, odmah ćete   dobiti ženstveniju figuru, a stomačić se neće toliko primetiti.

 

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka