Nakit za leto

12. Jul. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Nakit, Trendovi   //   No Comment

nakit-za-letoOvog leta se nose zlato, plavi topaz i bižuterija. Letnju garderobu ćete naglasiti lepim nakitom. Par raskošnih minđuša ili unikatna ogrlica, će vaš izgled učiniti prefinjenijim.

Odraz sunca u žutom zlatu vaše ogrlice, minđuša ili prstena daće vam poseban sjaj. Ljubitelji bižuterije su ovog leta došli na svoje. Poslednjih nekoliko godina, dizajneri su kreirali predivne kolekcije koje su postale oštra konkurencija plemenitim metalima i dragom kamenju.

Nakit sa perlicama je nezaobilazan, a letnje kombinacije su idealna prilika da pokažete svoju individualnost i kreativnost. Nemojte se plašiti da naslažete narukvice na ruku – stavite različite teksture i stilove za otkačen letnji izgled. Većina letnje odeće je lagana i prozirna, tako da bi nakit trebao da pruži naglasak vašem izgledu. Tanje ogrlice i narukvice koje ne prijanjaju uz kožu biće vam ugodnije kada su vrućine.
Nemojte se plašiti upadljivog nakita koji je takođe popularan ovog leta, po mogućnosti da je napravljen od kože, drveta ili ukrasnih kamenčića.

Leto voli boje, pa ni kod nakita nije drugačije. Ako nemate plavi topaz, odaberite žuti, roze ili zeleni nakit. Budući da su vam leti i noge izloženije pogledima, hrabro ih ukrasite narukvicom – izgledaćete mlađe i seksepilnije.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka