Pravi muškarci nose ružičasto

14. Aug. 2010.   //   Autor:   //   Moda, O muškarcima, Trendovi   //   No Comment

Ima nešto u toj ružičastoj boji… možda zbog toga što psiholozi kažu da ima umirujući učinak. Ili možda zbog toga jer ružičasta dobro ide uz većinu boja kože, osim ako već imate dosta preplanulu kožu. Ili možda ima nečega u muškarcu koji nosi ružičasto jer to pokazuje samopouzdanje, a opet i nežnost.

imgSizer.aspx (1)

Možda je nešto i u činjenici što ružičastu možemo lako uskladiti sa gotovo svakom bojom u našim ormarima – odlično ide uz sive boje, crnu, plavu… I konačno, ako i dalje niste uvereni koliko je ružičasta super: žene je vole, i sigurno će ‘baciti oko’ na vas. Zato dajte šansu ružičastoj.

imgSizer.aspx

Košulje


Ružičaste kožulje vrlo je lako uklopiti u garderobu. Jednostavno se nose sa odelima, ispod džempera ili same u kombinaciji sa farmericama.

Džemperi

imgSizer.aspx (2)
Za razliku od košulja, ružičasti džemperi odlično idu uz hladna godišnja doba, i to naravno, u kombinaciji sa tamnim pantalonama.

Modni dodaci i kratke majice


Ako se ipak zaista ne možete odmah zamisliti u ružičastom, krenite sa sitnicama. Kravate, majice sa kratkim rukavima ili šal/marama sa rozim crtama su dobar start.

imgSizer.aspx (3)

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka