Idealna venčanica za vašu građu tela

6. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi, Venčanje   //   No Comment

1Ne možete da se odlučite kakvu venčanicu da izaberete? Počnite od osmatranja svoje figure.

Skinite se u donji veš i stanite pred ravno ogledalo.
Razmislite o obliku vašeg tela, a mi ćeno vam pomoći da izaberete pravu venčanicu u skladu sa tim.

Oblik kruške


Idealno za Vas: Balska venčanica
Puniji ste ispod struka nego iznad njega? Ne brinite. Balska haljina je pravo rešenje. Uzani, zategnuti korset i što veća i punija suknja naglasiće vašu ženstvenost. Pokrićete zadnjicu i butine, a do izražaja će doći dornji deo Vašeg tela.

kruska

Oblik jabuke


Idealno za Vas: Antički kroj
Imate širok struk? Jednostavne, antičke venčanice vizuelno će vas izdužiti i suziti vam obim struka. Naglasite grudi modelom venčanice koja je preko grudi zategnuta, a ispod njih ravno i nežno pada do dole. Ovakav model venčanice idealan je i za žene kojima grudi nisu najveći adut, a ipak žele za prikriju struk.

sirok struk

Oblik peščanog sata


Idealno za Vas: Sirena
Izražene obline? Mnoge devojke sanjaju da obuku “sirena” venčanicu, ali im građa tela to jednostavno ne dozvoljava. Ukoliko imate uzan struk i približan obim grudi i obim kukova, imate i idealnu liniju za ovakvu venčanicu! Ovaj model venčanice još će više naglasiti Vašu ženstvenost.

pescani sat

Atletska građa
Idealno za Vas: Ravna i uzana venčanica
Vežbanjem održavate puniji tonus mišića? Za Vas je idealna uzana, lagana venčanica ispod koje će se ocrtavati Vaše zategnuto telo. Ukoliko imate jača leđa i ramena, odaberite haljinu koja je gore zatvorena i naglasite vitke noge.

anticki

Izvor

Photos

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka