Kratka kosa, bob i glamur – koji su jesenski frizerski trendovi?

1. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Trendovi   //   No Comment

Naša oštećena kosa nakon leta traži odlazak frizeru. Oni manje odvažni skratiće ispucale vrhove i možda ponovno obnoviti boju. Ali oni hrabriji će se odlučiti za novu frizuru. Potrebna vam je inspiracija? Donosimo vam glavne frizerske trendove najpoznatijih kozmetičkih kuća.

 

Boyfriend

 

Schwarzkopf Professional za jesen u hit frizure ubraja takozvanu dečačku kratku frizuru. A ženstvene boje, poput platinasto plave, ovim frizurama daju ženstveni izgled. Volimo nove kratke frizure koje pokazuju da nije seksi samo duga kosa.
Kome odgovara? Odgovara ženama sa nežnim crtama lica.
Dodatni savet – tokom dana neka frizura prirodno pada, a za veče pojedine pramenove blago zaližite voskom za kosu.

 

Hippie uvojci


Wella za jesen obožava volumen i nežne uvojke koji podsjećaju na hippie stil. Ova ženstvena frizura lako se održava.
Kome odgovara? U frizuru će se zaljubiti sve hippie devojke, ali i zavodljive gradske amazonke. Idealna je za žene koje prirodno imaju talasatu kosu.
Dodatni saveti – veoma je važno da frizer ošiša vašu kosu u pravoj dužini i formi, jer u protivnom će kosa delovati neuredna.

Poput dame


Ova glamurozna frizura već je viđena na brojnim crvenim tepisima, a Redken je uvrstio u jednu od svojih najdražih jesenskih frizura. Ova elegantna punđa pretvara vas u pravu damu.
Kome odgovara? Ženama koje su sigurne u svoj stil i vole veliki nastup.
Dodatni savet – ovu frizuru nosite u posebnim prilikama, poput venčanja, i pripazite da uvek uskladite odeću sa njom. Ona ide uz elegantne večernje haljine, a pogrešiti nećete uz styling 50tih. Glamur za glamur.

Asimetričan razdeljak


Schwarzkopf Professional obožava asimetrične razdeljke koji se ove sezone stavljaju i na mesta gde ih ni ne možete zamisliti. Uz ovu frizuru ostavićete  snažan utisak.
Kome odgovara? Svim ženama.
Dodatni savet – napravite razdeljak bliže ušima i uz pomoć voska blago zaližite kosu. Preferirajte onaj sa efektom sjaja kako bi vaša frizura bila blistava.

Stepenasto


Redken je predstavio hit frizuru jeseni – stepenasta kosa koja je bogata volumenom uz teme, dok pramenovi prema ramenima postaju sve tanji. Prednost je što zapravo ne radite drastičnu promenu, ali ipak imate novu frizuru.
Kome odgovara? Ženama koje imaju bujnu kosu.
Dodatni savet – šiške su must have ove frizure. Moraju ići barem do obrva.

Bob

 

Bob je i ove sezone hit. Avedin bob ima blage konture i nežno zaokružuje lice.
Kome odgovara? Ženama ovalnog oblika lica.
Dodatni savet – tokom dana neka Bob bude opušten i blago divlji, dok za veče izaberite stroži izgled uz puno sjaja.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka