Moderne bob frizure

17. Mar. 2010.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa   //   No Comment

Želite promenu i niste sigurni za koji oblik frizure se odlučiti sa Bob frizurom koja je apsolutni hit ove sezone sigurno nećete pogrešiti. Bob frizura je postala popularana u 1920-im, ali u poslednjih nekoliko vremena sve je popularnija među ženama. Razlog velike popularnosti ovog oblika frizure leži u tome što odgovara skoro svakom obliku lica.

 bob-frizura-smedja-kosa bob-frizura-smedja-kosa- 

 bob-frizure-  bob-frizure-za-2010- 

 pramenovi-na-bob-frizuri seksi-bob-frizura

Brojne poznate osobe su se odlučile baš za Bob frizuru u proteklih godina. Ovaj oblik frizure jednostavan je za održavanje što je uz današnji tempo života jedna od vrlo bitnih stavki pri odabiru frizure. Ovako ošišana kosa naglašava dekolte, optički izdužuje vrat i svakoj ženi daje posebnu privlačnost.

bob-frizura-s-pramenovimabob-frizure-2010

bob-frizura_frizura-bob

 

 

Najveća prednost bob frizure je činjenica da žene mogu slobodno eksperimentisati sa širokim rasponom stilova koji najbolje odgovaraju njenom licu. Asimetrični rez daje mnogo mogućnosti u “igranju” sa kosom. Bob je takva frizura da ne može proći nezapaženo.

 

Bob frizura je popularna i moderna, frizura koja savršeno odgovara svakom obliku lica. Takođe možete eksperimentisati sa bojom, kovrdžama i slojevitim šišanjem koje će biti jedinstvene baš za vašu frizuru. Bob frizura jednostavno nikad ne izlazi iz mode.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka