Ženske rolke – modni trend jeseni

11. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

1

Svaki modni stilista vam može reći da je uticaj dekoltea na celokupan outfit najvažniji. Ove jeseni rolka je veliki hit i možete videti većinu žena bez obzira na visinu i kilažu, kako je nose. Njabolji deo seksi rolki je taj što se lako kombinuje uz sve. Dakle ne samo što ćete igledati seksi i moderno, biće vam toplo i udobno tokom hladnih jesenjih i zimskih dana.

2

 

Ako ste stručnjak za kombinovanje, možete kombinovati sve sezonske stvari sa njom, dakle sledeće sezone možete da uparite rolku sa vašim omiljenim haljinama, suknjama. Otvorene rolke takođe svima dobro stoje i možete ih nositi tokom jeseni i zime.

4

Moda širom sveta jednoglasno pozdravlja rolku kao deo garderobe koja je must have ove sezone. U buticima u Parizu, Milanu i Njujorku izlozi su preplavljeni sa rolkama koje na sebi imaju polarni dizajn. Chanel je svoju kolekciju 2010-e predstavio i ima najbolje modele koji su jako udobni za nošenje, što je i najvažnije.

5

6

Druga kolekcija koja je isto tako vredna pomena u vezi najnovijeg trenda je Temperely London kolekcija. Cela kolekcija izvlači ono slobodno u svim modnim devojkama i obeležava potpuno ludilo kombinovanja sa svim modelima rolki.

7

Za urbani diva look običan kroj i jednobojna rolka sa kožnom jaknom je pravi pogodak. Ova kombinacija izgleda veoma cool i neverovatno opušteno uz par ravnih čizama. Iako kožne jakne i životinjski print pantalona najbolje idu u ovom slučaju, možete da eksperimentišete sa drugim vrstama tkanina, i napravite svoj izbor.

8

Ako ste romantična duša i želite da se to ogleda u vašoj odeći sigurno ćete naći svašta za sebe. Ova kolekcija je puna cvetnih detalja. Ako i dalje niste sigurne u rolku, razlog može biti od ranijih saradnji sa nelagodnošću uske i guste strukture rolki. Međutim, danas možete imati ove udobne tkanine koje su tanke i svilenkaste na dodir.

9

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka