Modni trend: Bež i boja peska

24. May. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Boje su vitalni deo mode, a ove 2010. godine bež i boja peska savšeno odgovaraju novim modnim trendovima3401_big

 

Za leto 2010. bež i boja peska dobrodošle su kao svojevrstan balans među raznovrsnom paletom nijansi koje su popularne, a one variraju od  jarkih, šarenih boja do crne i bele. Jedna od najboljih stvari kod bež outfita je njihova kompatibilnost sa svim tenovima, znači jednako dobro odgovaraju bledim kao i tamnoputim ženama.

 

Novi modni trendovi koje dizajneri predlažu za ovo leto su  fantastični jer donose različitost, naglašavaju stil, prirodnu lepotu i ženstvenost. Boja peska i bež nijanse  naglašavaju nevinost koja ide pod ruku sa ženstvenošću, a modni dizajneri kreirali su zanimljive kolekcije koje naglašavaju upravo ovu ‘crtu’. Ove se sezone stil i ženstvenost
izjednačavaju sa elegancijom. I iako je ovo jednako za gotovo sve dizajnere, oni inspiraciju ipak pronalaze na različitim mestima zbog čega kolekcije izgledaju potpuno različito.

 

bez01  

 

bez04Nabori, šljokice i  detalji dominirali su na modnim pistama za ovu sezonu kako bi ‘podigli’ jednostavne kombinacije. Stvarno je zanimljivo koliko ti detalji dobro izgledaju u kombinaciji sa naizgled jednostavnim nijansama.

Zbog toga što svaki dizajner ima različite ideje bež nijanse su u svakoj kolekciji različito predstavljene i zastupljene.

Neki su se držali jednostavnosti i boje su samo naglasili dizajnom, dok su se drugi dizajneri odlučili za kombinacije boje, boje koje odgovaraju bež nijansama. Neke od najboljih kolekcija predstavljenih za leto 2010. u kojima boja peska i bež nijanse igraju važnu ulogu su  Gianfranco Ferre, Marni, Burberry Prorsum, Hermes, Christian Dior, Chanel, Lanvin, Fendi, D&G i drugi.

Iako možda imate sopstveni stil, uvek ga je dobro upotpuniti trendi detaljima sezone. Ovog leta izaberite boju peska ili bež kako biste kompletirali svoju garderobu i na svoj se način uklopili u ovosezonske modne trendove.

Izvor 

 

 

bez08

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka