Ljubavni saveti junakinja serije “Seks i grad”

2. Oct. 2010.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, O muškarcima, Selebriti, Sex   //   No Comment

Otkrivamo vam 5 najznačajnijih ljubavnih lekcija kojima su nas naučile  odvažne dame iz najpopularnije ženske serije “Seks i grad“.


Idemo redom:


LEKCIJA 1: IZAĐITE NA SASTANAK, IAKO NIJE VAŠ TIP


Primer: Miranda i Stiv


Kada je Miranda upoznala Stiva Bredija on je bio šanker, a ona uspešna poslovna žena kojoj se smešio drastičan napredak u karijeri. Skeptična po prirodi, nije verovala u uspeh veze, ali se prepustila čarima neposrednog Stiva. Različiti stilovi života doveli su do sukoba: svađe oko novca, noćnog rada, dugih sastanaka, drugačijeg viđenja sveta. Iako je Miranda mogla lako da obriše Stivov broj telefona, njegova intrigantna različitost, upornost i briga o njoj su pobedili. Osnovali su porodicu i zakopali ratne sekire.

LEKCIJA 2: ON TREBA DA VAS JURI


Primer: Keri i Zverka


Naravno, i Keri je malo jurila za Zverkom, ali na kraju on  je taj koji se pojavio na vratima njenog stana kada je odlučila da se preseli iz Njujorka za Pariz. Ljuta što je njegov tajming za pokazivanje osećanja uvek bio pogrešan, provrištala je: „Zaboravi moj broj. U stvari, zaboravi moje ime!“ Ali, on se nije predao. Zvao je da joj kaže da je voli i, srećom, Šarlot je bila tu da odgovori na njegov očajnički poziv. Sledećeg dana sastao se sa damama, dobio blagoslov i uputio se u Pariz da je vrati.


LEKCIJA 3: NE IGNORIŠITE INTUICIJU KOJA GOVORI DA VEZA NE VALJA

Primer: Šarlot i Trej


Optimistična i uvek romantična Šarlot verovala je da su joj se svi snovi ostvarili kada je bukvalno spasao usamljen, bogat i zgodan doktor Trej Mekdugal. Uprkos očiglednim upozorenjima – lošoj prosidbi, nezgodnoj svekrvi, medenom mesecu bez seksa – Šarlot je bila odlučna da njen brak uspe. Iako joj je pružio sve, njihova zajednica nije uspela. Ljubav ne možete isplanirati, ona se oseća bukvalno iz stomaka.

LEKCIJA 4: SLOBODNO SE ZALJUBITE DO UŠIJU


Primer: Samanta i Smit


Samantino pravilo bilo je da se nikada ne zaljubi. Opsednuta „proždiranjem“ i iskorišćavanjem muškaraca, odlučila je da promoviše zgodnog konobara kao glumca. Nije ga pitala za ime, a nije ni slutila da će on biti ljubav njenog života. Ohrabrila ga je da oživi svoje seksualne fantazije, što mu je dalo krila da uspe. Promenio je ime u Smit Džerad i postao glavna tinejdž zvezda. U tom zanosu, ona se zaljubila. Čak je i priznala: „Značiš mi više od bilo kog muškarca kog sam upoznala.“


LEKCIJA 5: BUDITE NEUSTRAŠIVE I KAD STE SAME

Primer: Keri


Sama i slobodna, svoj romantični duh pokazivala je u nedeljnoj kolumni, a najuzbudljiviju romantičnu priču napisala je o sopstvenom životu. Loša sreća, burni raskidi, bili su česti u životu novinarke Keri Bredšo. Preživela je zamke, pljačku „Manolo“ cipela, sudar sa računarom, ali je ostala dosledna u traženju istinske ljubavi.
„Najuzbudljivija, najizazovnija i najznačajnija veza je ona koju imate sami sa sobom. A ako pronađete još nekog ko će vas toliko obožavati, to je onda fantastično“.

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka