Rešite TEST: Želite li bolji SEKS?

3. Jul. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment

Budimo iskreni, koga ne zanima kako se drugi “provode” u krevetu?! Ali, pravo vreme da prestanete da razmišljate o drugima, da se usredsredite na SEBE i otkrijete šta VAS pokreće u seksu! Odgovorite na (sva!) pitanja iz sva tri dela: emocije, vaspitanje, i fizičko zadovoljstvo.

Svaki odgovor pružiće uvid u vaš seksualni život – kakav je bio u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti – što će vam pomoći da shvatite, i ostvarite, seks kakav ZAISTA želite!

 

EMOCIJE

1. Nakon godinu dana veze, vaš libido je…


a. Adekvatan vezi. Kada volim i osećam se sigurno, neizmerno uživam u seksu. Ako se stvari ne odvijaju kako treba, gubim želju za seksom.

b. Intenzivan i stalan. Potreban mi je redovan seks a obožavam kada je strastven.
c. Prosečan, ali uglavnom konstantan. Trudim se da redovno vodim ljubav, čak i kada ne osećam potrebu za seksom. No, čim započnemo ljubavnu igru, želja se javi.
d. Nekonzistentan. Ponekad silno želim da vodim ljubav, a ponekad mi je seks poslednja stvar u životu.

 

2. Tokom odnosa uglavnom se osećam…


a. Anksiozno, pod pritiskom, neprijatno, stidljivo
b. Avanutristički, erotski, strastveno, spontano
c. Povezano, romantično, senzualno, blisko
d. Zadovoljno, sigurno, voljeno, prijatno

 

3. Na početku veze osećam…


a. Nadu da sam pronašla nešto što će trajati i osobu pored kojom mogu da budem ono što zaista jesam.
b. Da sam apsolutno pod dejstvom ljubavih hormona! Kada bi bilo moguće da dišem umesto partnera, sigurno bih to radila.
c. Uzbuđeno, ali i anksiozno. Brinem da li mu se sviđam onoliko koliko se on meni dopada i želim da veza što pre postane stabilna.
d. Uzbuđenje, i emitivno i fizičko, i želim da otkrijem apsolutno sve o svom partneru.

 

VASPITANJE

1. Gubitak nevinosti bio je za mene…

a. Traumatično iskustvo.
b. Očekivano “mlako” iskustvo. Seks me nije zadovojio, ali je probudio radoznalost da istražujem dalje.
c. Kao što sam i zamišljala. Sve u svemu, bilo je OK.
d. Veliki događaj. To sa doživela sa svojim dugogodišnjim dečkom, a proveli smo dosta vremena planirajući ovaj specijalan trenutak.

2. Stav mojih roditelja prema seksu bio je…

a. Ambivalentan. Seks se nikada nije spominjao u našoj kući – ne sećam se da smo obavili razgovor o tome kako bebe dolaze na svet.
b. Da se radi o nečemu prijatnom, što radiš sa nekim koga voliš, i to kada odrasteš.
c. Da je to nešto prljavo i nečasno, što rade samo loše devojčice.
d. Da je to stvar koja se radi tek kada se udaš ili bar veriš. Dakle, seks je dozvoljen samo kada si u ozbiljnoj vezi.

3. Kada bi moj partner otkrio moje najdublje, najsmelije fantazije, on bi…


a. Uzbudio bi se, ali bi se i šokirao. Volim da fantaziram, ali ne o nekim konkretnim stvarima.
b. Zapravo, ne fantaziram, ali, da bih zadovoljila partnera, spremna sam da eksperimetnišem, na primer da koristim vulgarne reči tokom odnosa ili da nosim ultraseksi veš.
c. Verovatno bi bio zgađen. Ponekad razmišljam o bizarnim stvarima – ne znam otkud mi takve misli.
d. Uzbudio bi se, ali ne bi bio iznenađen. Često igramo različite uloge tokom seksa, tako da moj partner zna većinu mojih fantazija.

 

FIZIČKO ZADOVOLJSTVO

 

1. Devet je prosečan broj partnera koje žene imaju tokom života. Zbog broja muškaraca sa kojima sam do sada bila, osećam da sam…

a. Prekoračila prosečan broj i rado bih izbrisala brojna iskustva.
b. Ispunila prosek do svoje dvadesete godine. Mislim da je ova statistika nerealna.
c. Ispod proseka, što je za mene sasvim OK. Nadam se da će moja sadašnja veza trajati do kraja života, a moj sadašnji partner biti moj poslednji ljubavnik.
d. Serijski monogamista koji teži da ostaje sa partnerima dugo vremena. Zato sam uverena da se nikada neću približiti proseku.

2. U prvoj godini veze, idealno je voditi ljubav…

a. Jednom nedeljno
b. Dva-tri puta nedeljno
c. Četiri-pet puta nedeljno
d. Koliko god je potrebno da bih usrećila partnera.

3. Mogu da doživim orgazam…

a. Lako – sama ili sa partnerom, i to masturbirajući, oralnim seksom i penetracijom, naravno, ukoliko je uključena stimulacija klitorisa.
b. Solo i sa partnerom, ali samo primenom proverenih tehnika. Volim da znam šta sledi u seksu.
c. Gotovo sve orgazme doživela sam solo, retko sa partnerom.
d. Lako, kada masturbiram, a nešto teže sa partnerom. Ali, to me ne frustrira, jer seks doživljavam više kao oblik emotivnog zbližavanja, nego misiju ka orgazmu.

Fizičko zadovoljstvo

1. A=P; B=A; C=I; D=C
2. A=C; B=I; C=A; D=P
3. A=A; B=C; C=P; D=I

Vaspitanje i stav

1. A=I; B=C; C=P; D=A
2. A=P; B=A; C=C; D=I
3. A=C; B=A; C=P; D=I

Emocije

1. A=I; B=A; C=C; D=P
2. A=P; B=A; C=I; D=C
A=C; B=I ; C=P; D=A

 

Kako ste prošli na testu? Saberite koliko ste puta zaokružili svako slovo, a onda pročitajte koji je vaš lični pečat u seksu...

Najviše A: Požuda & avantura

Vaše seksualno biće: Vaš libido je zaista naglašen i spremni ste na sve kako biste ga zadovoljili. Istovremeno, racionalna ste osoba i ne očekujete da baš svako seksualno iskustvo bude intenzivno, strastveno i nezaboravno. No, ako se seks pretvori u rutinu, a zadovoljstvo učestalo izostaje, brzo će vam postati dosadno.

Vaš idealni partner... treba takođe da oseća snažnu seksualnu želju. On mora da bude “tehnički” usavršen da bi zadovoljio sve vaše potrebe.

Povedite računa… obuzdajte potrebu da potražite rešenje izvan veze, ako osetite da se partner ne trudi dovoljno. Morate da prihvatite činjenicu da su čak i najbolje veze pune uspona i padova.

Najviše C: Rutina & sigurnost

Vaše seksualno biće Seks u kojem je sve predvidljivo jeste vaš put do nirvane. Za to vam je potrebno tek malo truda, a ispunjenost koju osećate potpuno vas zadovoljava. Budući da se držite istih metoda, put do orgazma je dobro poznat i lako ga postižete u seksu sa stalnim partnerom.

Vaš idealan partner… je osoba poput vas – više zainteresovana za dobar, redovan i zadovoljavajuć
i seks, nego za nove stvari.

Povedite računa… o partnerovim predlozima da isprobate nešto novo. Takvom eksperimentu pristupite obazrivo i idite, korak po korak, radi sticanja sigurnosti u seksu, kao i da biste izbegli previše brzo napuštanje “sigurne zone”.

Najviše I: Povezanost & bliskost


Vaše seksualno biće Za vas je seks više način da izrazite ljubav i osećanja nego fizičko zadovoljstvo. To znači da vas je realtivno lako zadovoljiti.

 

Vaš idealan partner… mora da bude zainteresovan za vezu koliko i vi, kako bi vas usrećio. Ljubavnik, sa kojim niste uspostavili emotivnu bliskost, ostaviće vas potpuno hladnom.

Povedite računa… o svojoj sklonosti da žrtvujete seks radi noći koje ćete provoditi udobno sklupčani na kauču. Češće inicirajte seks, i to na uvek poseban način – fantazirajte, čitajte erotsku literaturu. Postanite i sebičniji kada su vaše potrebe u pitanju. Nema ništa loše u tome da čeznete za češćim orgazmima.

Najviše P: Tenzija & zabrinutost

Vaše seksualno biće Uživate u seksu, ali često osećate i pritisak zbog brige o tome kako izgledate i šta radite u krevetu. Osobe iz ove kategorije obično karakteriše prirodno slaba seksualna želja, ili su doživeli traumatična iskustva.

Vaš idealan partner… je nežna, strpljiva i emotivno inteligentna osoba. Za vas je mnogo važnije da vas partner razume, nego da osetite “hemiju”.

Povedite računa… o sklonosti ka nadoknađivanju. Nije lako priznati da ne čeznete za seksom poput većine ljudi. Neke žene iz ove kategorije će zbog toga spavati sa mnogo muškaraca samo da bi dokazale da uživaju u seksualnoj aktivnosti.

izvor: lepotaizdravlje

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka