Ugg čizmice – must have sezone

5. Dec. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća   //   No Comment

Čizme pod nazivom Ugg, predstavljaju potpuni modni hit kada je reč o ravnoj obući, i to pre svega zbog neverovatne udobnosti i toplote. Jedina zamerka koja je ikada izrečena na kontu ovog modela obuće, je na račun njihovog čudnog i patofnastog izgleda.  Uprkos tome, one su opšte prihvaćene i prosto mame da ih nosite, a njihov izgled se lako kombinuje u različitim varijantama.

Kako bi se poboljšao izgled ovih čizama, mnogi kreatori rade na najrazličitijim varijacijama kada je reč o bojama i šarama. Međutim, dizajn koji se posebno izdvaja, vezan je za kolekciju poznate modne kompanije Jimmy Choo, čije modne linije obuće su prosto neodoljive. Ova kolekcija pokazuje da popularne Ugg čizme, nisu samo sinonim za udobnost i toplotu, već mogu biti i simbol za glamur.

[nggallery id=2 template=galleryview images=11]

Dve poznate kompanije, Jimmy Choo i Ugg, udružile su snage i napravile savršenu kolekciju Ugg čizama i pružile Ugg modelima glamur, koji im je nedostajao. Nova kolekcija Ugg čizama, rađena je u raznim bojama, a čizme su ukrašene vezovima, kamenčićima, cirkonima, resama i prelepim dezenima. Ono što je bitno je da i dalje nisu ništa izgubile kada je reč o udobnosti i toploti.
Naravno, novi modeli, i dalje se ne mogu kombinovati sa svečanim haljinama (a i zašto bi?), ali je izbor Ugg čizama za svakodnevno nošenje znatno poboljšan.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka