Jarke boje, volani, čipka – hitovi nadolazeće sezone

27. Feb. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Šta nam nosi modno proleće?

Jarke boje osvojile su modne piste prošlog proleća, a ostaju hit i u sezoni proleće/leto 2010. Među bojama koje će dominirati u predstojećim toplim danima svakako će se naći žuta, narandžasta, zelena. Boje neona prisutne su u svim odevnim predmetima, bilo da se radi o laganoj letnjoj košulji, kratkim pantalonama, ili haljini.

Ako su vam ove boje prejake, odlučite se za smirenije, pastelne nijanse, koje su pravi izbor za prve prolećne izlaske. Moderna je i plava i to tamnije nijanse, koje zrače elegancijom, daju otmenost, ali ne i strogoću kakvu postižemo crnom bojom odeće.


Isabel Marant

Print, volani, čipka


Etro

Majice sa printovima, lepršave šarene haljine, tunike s najrazličitijim motivima, tako su dizajneri oslikali ovosezonske kreacije. Ako niste ljubitelj jednobojnih odevnih predmeta, onda će vas sigurno oduševiti šarenilo na prolećno-letnjim kolekcijama. Ovogodišnji je trend i vojnički stil, obavezno upotpunjen kaišem, poželjne su uske kožne pantalone, i svakako sivomaslinasti uzorak.


Isabel Marant

Džins je takođe neizostavan. Jeans je uvek popularan, udoban i praktičan za dnevne odevne kombinacije. Možda ih neće svako imati hrabrosti obući, ali haljine sa traama su hit. Volani, čipka, providno, mrežasto, od svega barem jedan komad odeće.


Dolce Gabbana

Rano proleće dočekajte u udobnim western čizmama. Ovoga leta teško da ćete odoleti pletenim kožnim sandalama, ili onima ukrašenima sa rajfešlusima.

Jimmy Choo

I dalje su popularne kožne udobne platforme. Leto donosi i štikle i klompe od brušene kože. Vraćaju se i ravne pete, ali balerine će još pričekati da na modnom tronu zamene vrtoglave pete, kaišiće do članaka i pune platforme.


Jimmy Choo

Modni detalji

Nakit treba biti što veći, upečatljiviji. Na ruci nanižite nekoliko narukvica, poželjne su one veselih boja. Pogledajte kakve je narukvice uz super moderni kupaći za leto 2010. izabrala poznata britanska manekenka Rosie Huntington Whiteley.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka