Dan zaljubljenih – manikir za nokte

22. Jan. 2011.   //   Autor:   //   Ljubav, Nokti   //   No Comment

Dan zaljubljenih, dan pun ljubavi i romantike. Nema sumnje, Dan zaljubljenih je najviše poseban dan u godini za svaki par koji je u ljubavi. Parovi najčešće proslavljaju ovaj poseban dan u raznim vrstama romantičnih večeri sa svojim partnerima. Pošto se 14. februar približava, nadam se da ste u potrazi za najupečatljivijim crvenim komadima odeće.

valentines-day-nail-art-trend

Dan zaljubljenih ne podrazumeva samo crvenu haljinu. Uz seksi haljinu, glamurozne cipele, i lepu šminku, morate da imate neki od zanimljivih i lepih manikira za nokte.

valentines-day-nails-fashion

Najpopularnije boje za Valentinovo su naravno crvena i roza. Manikiri sa primesama crvene i roze su zavodljivi, izgledaju sveže, romantično i blistavo na noktima.

 

valentines-nailartvalentines-day-nail-art-2011

 

Dan zaljubljenih je savršen dan da se u raspoloženju ljubavi obučete u “ljubavne boje” kao što su crvena, roza i ljubičasta. Kada želite da napravite svež, lep i posebno romantičan izgled, prava boja je crvena. Možete kreirati i divan dizajn srca sa belim bojama.

Oni koji vole svetle boje, moraju da pokušaju hrabar izgled jarko crvenih boja noktiju. Možete da prikažete ljubav i sa nekim posebnim pisanjem reči na nokte, recimo ime vašeg partnera ili nekih poznatih ljubavnih citata.

 

valentines-day-nail-art-picturesvalentines-day-fashion

 

Postoje mnogi simboli koji asociraju na ljubav. Neki od njih su: Kupidon, ruže, srca, grlica i ljubav ptica, mede.

valentines-day-nail-art-ideas

Ako ne znate da crtate na nokte, možete lako da nađete i nalepnice za nokte.

Ako želite same da kreirate nešto, možete početi sa slojem crvenog laka, zatim kad se on osuši sasvim, napravite simbole srca. Na to sve možete staviti cirkon gde god želite, i na kraju veći sloj bezbojnog laka ili gela za nokte da vam što duže traje.

valentines-day

Uvek budite kreativne i ne plašite se da napravite sjajne i smele dizajnove koji odgovaraju vašoj ličnosti. Dakle, budite spremne za dolazak dana zaljubljenih i budite sigurne da vaše ruke izgledaju nežno i zaljubljeno.

2011-valentines-dayvalentines-day-nail-art

 

Slike

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka