Lep i neobičan poklon za Dan Zaljubljenih

29. Jan. 2011.   //   Autor:   //   Ljubav   //   No Comment

Izabrati i kupiti lep poklon za Dan zaljubljenih je izuzetno važno ako ste u vezi. Pritom, još je bolje ako je taj poklon neobičan, zanimljiv i biran sa jako puno ukusa i stila. U ovom tekstu ćemo vam dati nekoliko saveta i primera šta možete izabrati kao poklon za Dan zaljubljenih.

1) Korpica sa slatkišima. Ako znate da vaš partner voli slatkiše (ko ih ne voli?) možete pronaći i kupiti neku prikladnu korpicu i nju napuniti najlepšim slatkišima.

2) Baloni sa papirićima. Još jedna lepa ideja je da kupite na primer 101 balon, ili manje ako vam je to baš previše, i u svaki od njih da ubacite papirić sa nekim tekstom. To može biti na primer: Volim te, Ljubavi moja, Ti si moje srce, Mojoj srećici itd. Nešto što vi želite i što je vezano za vas, vašu vezu i partnera.

3) Šolja sa slikom i tekstom. Možete sami dizajnirati šolju i pokloniti je vašem partneru za Dan Zaljubljenih. Na nju možete staviti neku lepu zajedničku sliku sa tekstom koji želite. Potrudite se da to bude nešto iskreno, lepo i upečatljivo.

4) Dijamantski gedžeti. Možete odabrati i neki zanimljiv gedžet, u vidu usb-a ili miša koji će biti obložen dijamantima. Ako nemate para za prave, mogu biti i lažni :)

5) Poruka u boci. Još jedna lepa ideja za poklon za Dan Zaljubljenih. Izaberite oblik boce i u nju stavite neku lepu uvijenu porukicu. Na vrhu stavite mašnicu :)

6) Ogrlica ili narukvica sa imenom. Ovo i nije tako neobičan poklon, ali ipak je drag i lep. Ugravirajte ime vašeg partnera ili neki lep tekst na narukvicu ili privezak od ogrlice i poklonite sa puno stila.

Ovo su samo neki od primera neobičnih i originalnih poklona, kojih će biti još puno kako se bude Dan zaljubljenih bližio :)

Izvor: Kakopedija – Neobičan poklon za Dan zaljubljenih

O autoru :