Trend je nizak rep!

27. Jan. 2011.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa   //   No Comment

Kosa vezana u nizak rep jedan je od najnovijih trendova za ovu sezonu.

Veliku popularnost ovoj frizuri donele su i mnogobrojne holivudske lepotice koje je nose čak i na crvenom tepihu. A ovaj rep još više ćete naglasiti ako na njega zakačite ukrasnu šnalu, kopču, zavežete ga gumicom ili pramenom kose. Možete ga vezati ležerno, zalizati ga, ukovrdžati… sa šiškama ili bez…, šta god da izaberete nećete pogrešiti, važno je samo da ga prilagodite vašem stilu. Evo i nekoliko predloga.

brittanysnow-side-ponytailimages

Ležerno

d7ce4_selena-gomez-hairstyle1Ova frizura idealna je za opuštene prilike. Kosu vežite u rep, pri tom je ne zatežite, kako bi dobila opušten oblik. Možete i nekoliko pramenčića da pustite sa strane, tako da slobodno padaju na lice.

Elegantno

Može da bude izbor za posao ili neku svečanu priliku. Kosu prvo isfenirajte ravno, pa je vežite na sredini glave, tako da rep pada niz leđa. Kosu možete podeliti i na razdeljak u sredini ili sa strane. Uz ovakvu frizuru dobro je da koristite malo jači mejkap.

Sa strane

Ova frizura podmlađuje i osvežava kompletan izgled, a pogodna je i za formalne i neformalne prilike. Kosu očešljajte sa strane i vežite u ležeran rep.

Romantično

Prvo dobro izravnajte kosu feniranjem, vežite je, pa na repu napravite talase ili lokne, a možete ga i razbarušiti ili natapirati.

Asimetrično

Kosu uvijte na krupne viklere, i kada se dobro osuši skinite viklere, nagnite glavu nadole i blago je rastresite. Potom je vežite u nizak rep sa strane, a sa druge strane pustite kratke pramenčiće uz lice.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka