Uz pravu odeću izgledajte mršavije

7. Feb. 2011.   //   Autor:   //   Odeća   //   No Comment

Ako mislite da zbog toga što je vaš ormar pun crnih odela i visokih potpetica zaista i izgledate mršavije, vreme je da promenite svoj stav.  Crna boja nije jedini put do mršavijeg izgleda, postoji još mnogo toga čime možete doprineti da se u odeći osećate prijatnije i vitkije.

Odlučite se za jednobojan izgled

mrsavije-1

 

Prvo, ako se odlučite za samo jednu boju izgledaćete elegantnije, a drugo, nećete raznolikim bojama iscepkati svoje telo da izgleda još krupnije.

Prestanite se kriti iza šlampave odeće

mrsavije-2

 

Sva odeća trebala bi vam pristajati, ne sme biti ni prevelika, ni pretesna. Nošenje vrećaste odeće dodaje kilograme i čini vas debljim nego što jeste.

Ne zaboravite modne dodatke

mrsavije-3

 

Modni dodaci su uvek pametan izbor, jer odvlače pažnju od samog tela, a pametnim izborom modnog dodatka u drugoj boji podići ćete vaš jednobojan izgled. Izaberite minđuše ili šal prema boji očiju, narukvice koje vam idu uz lak za nokte, cipele i torbicu u kompletu jače boje ili sl. Ali nemojte nikako kombinovati sve navedeno.

Birajte odeću spuštenog struka

mrsavije-4

Neka pantalone i suknje budu nižeg struka i bez nabora. Nemojte birati previše uske pantalone, posebno ne farmerice, jer ćete izgledati nabijeno u njima. Radije se odlučite za elegantne krojeve ravnih ili širih nogavica.

Nosite kaiš

mrsavije-5

Kaiš sa lepom kopčom može odvući pogled od kukova, ali neka bojom pristaje uz odeću.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka