Obucite pravi bikini i izgledajte seksi na plaži

17. Aug. 2010.   //   Autor:   //   Kupaći kostimi, Moda, Sunčanje, Trendovi, Trudnoća   //   No Comment

 

Obucite pravi kupaći ovog leta i izazovite ‘vatrene’ poglede. Ne mora da znači da se svaki višak ili nedostatak primeti na plaži. Sve može da se popravi i sakrije, a retko ko i ima savršeno telo. Pogledajte sledeće savete i pronađite pravi kupaći kostim za sebe…

Male grudi

Ako mislite da imate male grudi i želite to da sakretijete preporučuje novi tip brazilskog kupaćeg sa malenim trouglovima za gornji deo, tako da izgleda kao da je gornji deo tesan, te grudi zbog toga izgledaju veće.

Koristite gornji deo sa umecima, a preporučujemo i model koji je krojen tako da se gornja polovina grudi vidi, odnosno prekrivene su sami grudi sa donje strane.

Izbegavajte gornji deo koji prekriva cele grudi!
Veće grudi

Ukoliko želite da vizuelno umanjite svoje grudi preporučujemo kupaći sa dodatnom podrškom grudi. Pre svega preopručujemo gornji deo koji prekriva cele grudi i ide oko vrata i može se zategnuti i oko vrata i na leđima – ovako ćete moći da prilagođavate gornji deo prema sebi. Razmislite i o jednodelnom kupaćem kostimu koji ima ojačanje za grudi.

Obavezno izbegavajte kupaće kostime bez bretela kao i one koji malo pokrivaju.

Bikini na štrafteKratke noge ili torzo

Obavezno uzmite kupaći koji je visoko sečen iznad kukova, tako da noge izgledaju mnogo duže. Čak i ako imate šire kukove ovakav donji deo kupaćeg se preporučuje.

Pored već poznate činjenice da štrafte uzduž čine da figura izgleda vitkija, imamo još jedan mali trik za Vas – neka Vaš kupaći bude sastavljen iz jednobojnog donjeg dela i gornjeg dela u više boja.

Izbegavajte šorceve ili plitke gaćice, to će vizuelno skratiti Vašu figuru!
Nemate struk?

Savetujemo jednodelni kupaći koji ima velike proreze u predelu struka, tako da izgleda da imate gornji deo i gaćice, ali spojene parčencetom materijala koje ide po srednini stomaka.

Takođe preporučujemo i klasičan bikini.

Ako imate problem i sa malim grudima, preporučujemo jednobojan donji deo i to u tamnijim bojama i gornji deo živahnih boja.

Izbegavajte kupaći sa horizontalnim prugama!
Uska ramena

Nosite donji deo kupaćeg živih boja sa dodacima za donji deo, kao što je kaiš, upadljivije koče i ukrasi, dok će široke bretele i ravan dekolte izgledati sjajno na Vama!

Izbegavajte ‘V’ izrez!
Punija figura

Pokažite malo kože na pravim mestima i izgledaćete seksi!

Preporučujemo jednodelan kupaći sa dubokim ‘V’ izrezom, tako ćete vizuelno suziti kukove. Idealno bi bilo da Vaš kupaći ima mogućnost podešavanja veličine na kukovima šnirom ili nekom vrstom nabora. Tamnije boje su svakako bolje za Vas.

Izbegavajte da previše pokrivate telo!
Veći stomak

Preporučujemo kupaći sa potpuno otkrivenim strukom i kukovima, ali sa malo materijala na stomaku… Ovo parče materijala će prekriti dovoljno!

Izbegavajte jednobojne kupaće i malene bikinije.
Veća zadnjica

Najnoviji hit ovog leta je mini suknja – bikini, koji je pravljem baš za Vas! Budite IN ovog leta i sakrijte svoju zadnjicu, ako mislite ta je to Vaša „problematična zona.“ Mada – mnogi muškarci se ne bi složilči sa Vama!

TrudnicaJedno od rešenja je i gornji deo kupaćeg sa horizontalnim štraftama kako bi se izbalansirala figura. Zapamtite, ako istaknete gornji deo, skrenućete pažnju sa donjeg!

Izbegavajte šorceve za donji deo.
Trudnice

Pre svega imajte na umu da ste sada najlepše i opušteno uživajte u sunčanim danima. Preporučujemo Vam klasičan bikini, jer ne mroate da brinete da li ćete moći da „spakujete“ stomak u njega.

Naravno, preporučujemo i jednodelne kupaće kostime specijalizovane za trudnice ili one kod kojih možete prilagoditi veličinu na stomaku.

Svakako – sada je vreme kad ne treba da štedite na kupaćem kostimu!

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka